ΕΠΣ Ηλείας: Πρωταθλητής ο ΠΑΟ Βάρδας!

Ο ΠΑΟ Βάρδας είναι ο φετινός πρωταθλητής της Α1 Βέρροιος, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Αστέρα Αμαλιάδας στο γήπεδο του Τραγανού, στο τρίτο και τελευταίο ματς μεταξύ τους!

Ο ΠΑΟ Βάρδας στα τρία ματς κατάφερε να συγκεντρώσει 5 βαθμούς έναντι 2 του Αστέρα Αμαλιάδας, καθώς νίκησε στο πρώτο ματς 0-1 στην Αμαλιάδα, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο δεύτερο στη Βάρδα.
Οι πρωταθλητές της Α1 Βέρροιος πήραν το εισιτήριο για να συμμετάσχουν στο «μίνι πρωτάθλημα» με τη Θύελλα Αμπελοκήπων, την Αναγέννηση Πατρών και την ΑΕ Κεφαλληνίας, από όπου ο πρώτος θα προβιβαστεί στη Γ' Εθνική. Το πρώτο ματς έχει οριστεί στις 12 Μαΐου με την ΑΕ Κεφαλληνίας στην Κεφαλονιά.


Χωρίς μεγάλες φάσεις
Το τρίτο ματς μεταξύ ΠΑΟ Βάρδας και Αστέρα Αμαλιάδας δεν επεφύλασσε σπουδαίες φάσεις, καθώς και οι δύο ομάδες πρόσεχαν ιδιαίτερα τις άμυνές τους. Ο ΠΑΟ Βάρδας είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες, με τον Γούρμο στο α΄ ημίχρονο και με τον Βαρβαρέσο στο β' ημίχρονο. Ο Αστέρας Αμαλιάδας έφτασε κοντά στο γκολ στο 6΄ με τον Παπαθεοδώρου και στο 78' με τον Σταυρούλια, αλλά ο Τσάκωνας είπε «όχι» με δύσκολη απόκρουση. Στο γήπεδο του Τραγανού βρέθηκαν περίπου 700 φίλαθλοι, δημιουργώντας όμορφη ατμόσφαιρα.


Οι ενδεκάδες: Τσάκωνας, Πολίτης, Παναγόπουλος, Καραχάλιος, Βραχνής, Δημητρόπουλος (79' Χαμαντάι), Βισβάρδης, Δ. Τσουκαλάς, Καπατσούλιας (88' Νικολετάκης), Βαρβαρέσος (83' Πατσούρας), Γούρμος.
Αστέρας Αμαλιάδας: Κουτσαβίτης, Αμπντουραμάνι, Θ.Αντωνόπουλος, Σ. Αντωνόπουλος, Καμαρινός, Αλαϊμπέου, Παπαθεοδώρου, Βυθούλκας (71' Σταυρούλιας), Γαβριλόπουλος, Π.Τσουκαλάς (89' Καλογεράκος), Σάκκος. 
 patrisnews.com
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.