Ο μεγάλος τελικός - Ποδοσφαίρου 5Χ5 - Κυριακή 2 Ιουνίου 9:00μμ. Να είστε εκεί..

 
 Το Πάρκο Πρόκρις συμμετέχει στο μεγαλύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 στην Ελλάδα. Το Πάρκο Πρόκρις έχοντας ήδη την απαραίτητη εμπειρία στην οργάνωση και την πραγματοποίηση τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου 5Χ5 σε συνδυασμό με τις άρτιες αθλητικές και τεχνικές εγκαταστάσεις, συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5Χ5 της
Intersport.

Το INTERSPORT Soccer Challenge γεννήθηκε το 2011, με στόχο να προσφέρει στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία ενός οργανωμένου τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 με πανελλαδικό χαρακτήρα. Έτσι, το 2011, περισσότεροι από 2.000 ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές έλαβαν μέρος στη διοργάνωση.

Φέτος, το τουρνουά ξεκινά για τρίτη συνεχή χρονιά σε 27 αθλητικά κέντρα στην Ελλάδα, για να δώσει σε ακόμη περισσότερους fans του ποδοσφαίρου τη δυνατότητα να ζήσουν το αγαπημένο τους άθλημα μέσα από μια άρτια διοργάνωση μεγάλης γεωγραφικής εμβέλειας. Η ομάδα που θα κερδίσει την πρώτη θέση στην Κεφαλλονιά θα συμμετάσχει στους τελικούς που θα διεξαχθούν και φέτος στο Λουτράκι.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς του μεγάλου τελικού:

Νοσηλευτική κάλυψη ΕΠΑΣ Αργοστολίου
Έκπτωση ναύλων αθλητών Kefalonian Lines
Χριστίνα Μαρούλη FB Zumba Kefalonia
Υπηρεσίες προστασίας S4S Σταθάτος
Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος

Πληροφορίες : τηλ. 6986686476 – Πάρκο Πρόκρις.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.