Τρίτσεια 2013: Μικροί και μεγάλοι τίμησαν τον μεγάλο οραματιστή!

 Τρίτσεια 2013: Μικροί και μεγάλοι τίμησαν τον μεγάλο οραματιστή! (photos + video)

Τι καλύτερο από ένα γεμάτο ΔΑΚ Αργοστολίου τόσο στις εξέδρες όσο και στον αγωνιστικό του χώρο, από μικρούς και μεγάλους, από βετεράνους και παιδιά που τίμησαν την μνήμη του μεγάλου Κεφαλλονίτη οραματιστή Αντώνη Τρίτση, συμμετέχοντας ενεργά ή παρακολουθώντας τους αγώνες στίβου «Τρίτσεια 2013» που ξεκίνησαν χθες το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν σήμερα το μεσημέρι.



Μια αθλητική γιορτή που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Κεφαλονιά και όπως φαίνεται θα γίνει θεσμός από την ανταπόκριση που έδειξε ο κόσμος προς αυτήν.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με συνδιοργανωτές τον ΟΕΒΑΣ, την Δ/νση Π.Ε. Κεφ/νίας και το Ίδρυμα Αντώνη Τρίτση και σίγουρα το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από πέρσι.Και φέτος τη διαφορά έκανε η συμμετοχή των μικρών αθλητών από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Τα παιδιά των δημοτικών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν περισσότερο από όλα τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Περατάτων.
Χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης απήυθυναν η Βουλευτής Κεφαλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ενώ η πρώην πρωταθλήτρια του ακοντισμού Αννα Βερούλη, έκανε την έπαρση σημαίας στην τελετή έναρξης των αγώνων.
Ό δήμαρχος, όπως και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, συμμετείχε και στο αγώνισμα της σφαίρας.
Ο αγώνας καλύφθηκε από την ΕΡΤ από τον συντοπίτη μας δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο, με καμεραμάν τον Γιάννη Παπαδάτο.
Πριν από τις απονομές των αθλητών προβλήθηκε αφιέρωμα στον Αντώνη Τρίτση & τους Βετεράνους Αθλητές της Κεφαλονιάς.
www.inkefalonia.g
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.