Δ' Εθνική: Φινάλε αγωνίας για τη σωτηρία πολλών ομάδων στον 6ο όμιλο


Τέσσερις όλες κι όλες είναι οι αγωνιστικές που έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί ο φετινός μίνι-μαραθώνιος στην Δ’ εθνική και τον 6ο όμιλο και αν εξαιρέσουμε λίγες ομάδες από τις δέκα συνολικά που μετέχουν, για όλες τις υπόλοιπες είναι δεδομένο ότι η αγωνία θα κορυφώνεται, όσο θα πλησιάζουμε για να πέσει η αυλαία.
Κάτι που έχει να κάνει με την παραμονή στη Δ’ εθνική και του χρόνου και την αποφυγή της επιστροφής στα διάφορα τοπικά πρωταθλήματα, μια διαδικασία στην οποία εδώ και καιρό εμπλέκονται το λιγότερο έξι ομάδες.
Με εξαίρεση τον πρωταθλητή Πανόπουλο, τον 2ο Ατρόμητο Λάππα, τον 3ο Παναρκαδικό και την ουραγό και χωρίς ελπίδες πλέον ομάδα του Πάμισσου, όλες οι άλλες ακόμη δεν έχουν εξασφαλιστεί και επί της ουσίας είναι με... χαρτί και μολύβι
για να δουν, μέχρι που μπορεί να φθάσει το όριο της σωτηρίας.
Την Κυριακή 24 του μήνα θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα, με το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στο οποίο ξεχωρίζει ένα ακόμη γειτονικό ντέρμπι, μεταξύ Εθνικού Σαγείγων-Αχαϊκής.
Όσο για τους υπολογισμούς μέχρι την τελική σωτηρία, παραθέτουμε το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων που έχου όλες οι ομάδες που κινδυνεύουν (από τις επτά παρακάτω, οι τρεις θα γλιτώσουν). 
Αναλυτικά λοιπόν έχουμε:    
- Εθνικός Σαγείκων (18β.).: Αχαϊκή, Παναρκαδικό (εκτός), Πανόπουλο, Εθνικό Μελιγαλά (κτός).  
- Εθνικός Μελιγαλά (17β.): Ατρόμητο Λάππα, Αχαϊκή (εκτός), Παναρκαδικό, Εθνικός Σαγείκων. 
- Εράνη (15β.): Διαγόρα (εκτός), Δόξα Ν. Μανολάδας, Ατρόμητο Λάππα (εκτός), Αχαϊκή (εκτός).
- Διαγόρας (15β.): Εράνη, Πανόπουλο (εκτός), Δόξα Ν. Μανολάδας, Ατρόμητο Λάππα.
- Δόξα Ν. Μανολάδας (15β.): Πάμισο, Εράνη (εκτός), Διαγόρα (εκτός), Πανόπουλο.
- Αχαϊκή (14β.): Εθνικό Σαγείκων (εκτός), Εθνικό Μελιγαλά, Πάμισσο (εκτός), Εράνη.
- Πάμισσος (8β.): Δόξα Ν. Μανολάδας (εκτός), Ατρόμητο Λάππα (εκτός), Αχαϊκή, Παναρκαδικό (εκτός).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.