Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΩΝ ΠΡΟΝΝΩΝ



Στα Τζαννατα σήμερα έγινε η μεγάλη έκπληξη τις αγωνιστικής  για την Β` κατηγόρια  με θύμα τους Προννους που έχασαν με ανατροπή από την ομάδα του Ηρακλή με 2-1. Τι και αν οι Προννοι ήταν μέχρι εκείνη την στιγμή στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πινάκα και ο Ηρακλής πάλευε για την σωτηρία του ,όταν μιλάμε για τοπικά ντέρμπι και ειδικότερα για γειτονικά χωριά τότε πάνε περίπατο το ποιος είναι καλύτερος από τον άλλον. Και ο Ηρακλής το απέδειξε περίτρανα νικώντας τον μεγάλο του αντίπαλο  και ουσιαστικά εξασφαλίζοντας την παραμονή του στην κατηγορία.
Για τους Προννους η πρωτιά πέταξε ουσιαστικά (έχουν με των πρώτο 4 βαθμούς διάφορα ) σήμερα. Ο αγώνας ήταν αρκετά δυνατός έχει λίγες φάσεις, κόκκινες κάρτες και αρκετή ένταση , και δυστυχώς έναν τραυματισμό αρκετά σοβαρό (ελπίζουμε να είναι καλά το παΐδι ) ,με τον Ηρακλή να περιμένει τους Προννους στο μισώ γήπεδο και να προσπαθεί να παίξει με αντεπίθεσης κάτι που του βγήκε τελικά . Οι Προννοι προσπάθησαν όντας καλύτερη ομάδα να δημιουργήσουν παιχνίδι, αλλά είχαν εκτός από τον Ηρακλή και τον κακό αγωνιστικό χώρο αντίπαλο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αναπτυχθούν  σωστά, κάτι που εκμεταλλευτικέ στο έπακρον ο Ηρακλή και έφυγε με το τρίποντο από το τοπικό ντέρμπι  .  
Το φιλμ του αγώνα   
Στο 4` οι Προννοι προηγήθηκαν όταν σε μια μπροστινή μπαλιά από τους παίχτες των Προννων βγήκε από δεξιά μόνο του ο Ντεμάϊ  και την την κατάλληλη στιγμή την γύρισε στο  ύψος του πέναλτι και ο επερχόμενος  Κ. Κουρκουμέλη που πέτυχε το (0 – 1).
Στο 14` ο Ηρακλής θα ισοφαρίσει όταν μετά από εκτελέσει φάουλ η μπάλα θα φτάσει στον  Δ. Κουστουμπάρδη που με δυνατή κεφάλια από την μικρή περιοχή έφερε το ματς στα ίσια (1 – 1).  
Στο 80` ο Ηρακλής θα χάσει μοναδική διπλή ευκαιρία πρώτα με τον Σπαθής που το σουτ του το απόκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά πάλι ο Σπαθής δεν μπορέσω να βρει δίχτυα μιας και τον σταμάτησαν οι αμυντικοί .
Στο 87` Ο Ηρακλή θα ολοκληρώσει την ανατροπή με δράστη τον Σπαθής που αυτή την φόρα δεν θα αστοχήσει στο τε-τα-τετ (2-1).
 Ηρακλής:(Γ. Γαβριελάτος), Κολυβάς, Ρασσιάς Σπ., Μαράτος, Μεταξάς, Κουστουμπάρδης (70' Κορισιάνος), Σπαθής Ανδρ., Καμπίτσης Σπ., Ρασσιάς Γ., Σπαθής Διον., Μανέντης Αλ., Καμπίτσης Δημ.
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Ντούκας, Διαμαντάτος, Σπαθής Χρ., Σολωμός Γερ., Χρούτας, Κουρκουμέλης  Κυρ., Κουρκουμέλης Σπ., Αναγνώστης, Ντεμάϊ, Ταραζής (57' Τοντόροφ), Χιόνης (46' Στέλος).


    
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.