«Καθάρισε» στο δεύτερο o ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ !



Μεγάλη νίκη εκτός έδρας επί του Πυλαριακο  πέτυχε ο Παπυργιακος  με σκορ 0-2 και αποδεικνύει παιχνίδι με παιχνίδι τα πάει καλύτερα βάζοντας πλώρη για τα πλέει οφ . Αν και στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες,  στο δεύτερο οι
φιλοξενούμενοι  μπήκαν αποφασισμένοι για να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο και τα κατάφεραν σχετικά εύκολα  μιας και οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα να γίνουν απειλητικοί .
Η πρώτη φάση του αγώνα στο 15` ανήκε στους γηπεδούχους ,όταν από σέντρα του Σολδατου ο  Papa από καλή θέση δεν θα μπορέσει να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν στην ευκαιρία με τον Ερμαλ στο 25` όταν το σουτ από καλή θέση εξουδετέρωση ο τερματοφύλακας της Πυλαρου.  Στο 42`  σουτ  του  Σολδατου εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Πυργιού.
Στο δεύτερο μέρος ο Παπυργιακος    πάτησε καλύτερα και κατάφερε να προηγηθεί στο 48` με τον Τουρλα σε εκτέλεση φάουλ(0-1).  Στο 58` οι φιλοξενούμενοι θα σφραγίσουν την νίκη τους με τέρμα που επέτυχε ο  Χατζηφωτιάδης με ωραίο πλάσε(0-2).  Από αυτό το σημείο και μετά η γηπεδούχοι πίεσαν των αντίπαλο αλλά δεν κατάφεραν να των απειλήσουν  , με αποτέλεσμα το Πυργί να πάρει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη.
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Πατρίκιος, Μακρής (45' Γονατάς), Θεοδωράτος, Φούκας, Ballaj, Καρούσος (61' Βασιλόπουλος), Ποταμιάνος, Κουγιανός, Σολδάτος, Σταμούλης, Papa V., Παπυργιακός:(Π. Καρούσος), Κουγιανός, Γασπαρινάτος, Απέργης, Τούρλας (85' Βασσάλας Σπ.), Παγουλάτος Θ., Τόκος, Ερμάλ, Χαντζηφωτιάδης (71' Κοκκόσης Νικ., Παγουλάτος Δ., Κουμαριώτης, Βασσάλας Γ. (46' Μενεγάτος Β.)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.