ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, 3-0 ΤΟΝ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟ

Σε ένα ωραίο παιχνίδι στο γήπεδο των Κεραμειών, τα Φωκάτα τα οποία είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο νίκησαν το πρωτοπόρο Πυλαριακό με το ευρύ 3-0 και τον πλησίασαν στην φετινή κούρσα του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Για τους φιλοξενούμενους ήταν η πρώτη φετινή τους
απώλεια αλλά ακόμα οδηγούν τη κούρσα του πρωταθλήματος έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τους διώκτες του. Στα αρνητικά του αγώνα η έλλειψη ενός επόπτη και η χρησιμοποίηση φιλάθλου στη θέση του.

Φιλμ του αγώνα:

*Στο 10’ η πρώτη μεγάλη φάση για τα Φωκάτα, με τον Ψυχογιό να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
*Στο 32’ ο Πυλαριακός θα μείνει με δέκα παίχτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας που δέχτηκε ο Αλ. Γασπαρής.
*Το 1-0 για τα Φωκάτα θα γίνει στο 40’ με τον Γαλιατσάτο με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
*Στο 52’ θα γίνει το 2-0 με μια ωραία κούρσα του Αλεξάτου από το κέντρο θα φτάσει στην περιοχή και με ωραίο πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.
*Το τελικό 3-0 θα γράψει ο Κουρκουμέλης με πλασέ μετά από ωραίο συνδυασμό των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις:
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Γαβριελάτος, Ρικάϊ (46' Σαρλάνης), ΧασαλινάΪ (81' (Στροφυλλάς), Μάστορας, Αντωνίου, Πολυδωράτος, Σταμένης, Κόμητας, Γαλιατσάτος, Ψυχογιός (60' Κουρκουμέλης), Αλεξάτος.
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Πατρίκιος, Θεοδωράτος, Μπαλάϊ, Γασπαρής Νικ., Γασπαρής Αλ., Μιχελής, Ποταμιάνος, Κουγιανός, Σολδάτος, Μακρής (60' Σταμούλης Γρ.). Papa V..
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.