Α1` ΠΟΛΟ : ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΠΡΙΝΤ



Σε δυο δόσεις θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική της Α1 ανδρών ενώ το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα γίνει και ένα ματς για την... 5η αγωνιστική!


Στην Κεφαλονιά θα ανοίξει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής! Το μεσημέρι του Σαββάτου ο ΝΟΑ υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τους ερυθρόλευκους που επέστρεψαν μεν ηττημένοι από το Ντουμπρόβνικ αλλά με καλή ψυχολογία μιας και η ομάδα έδειξε οτι μπορεί να σταθεί επάξια στο υψηλό επίπέδο.
Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών κόντρα στον ΝΟ Αργοστολίου έμεινε τελικά ο Δημήτρης Μάζης.

Ο έμπειρος αμυντικός ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες μέρες από πυρετό, με αποτέλεσμα να έχει χάσει τις τελευταίες προπονήσεις και να νιώθει εξασθενημένος.
Επομένως, ο Θοδωρής Βλάχος προτίμησε να τον προφυλάξει ενόψει και των επόμενων αγώνων που ακολουθούν.
Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» αναχωρεί σήμερα Παρασκευή (30/11) για την Κεφαλλονιά, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει στην διάθεσή του 12 συνολικά παίκτες, τους Νίκο Δεληγιάννη, Βαγγέλη Δελακά, Μάριο Καπότση, Γιάννη Φουντούλη, Κυριάκο Ποντικέα, Φώτη Μπλάνη, Γιώργο Ντόσκα, Κώστα Μουρίκη, Χριστόδουλο Κολόμβο, Blai Mallarach, Τάσο Σχίζα και Χρήστο Φλώρο.
Να θυμίσουμε ότι η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί αύριο Σάββατο (1/12) στις 13:30 το μεσημέρι. Από την άλλη οι γηπεδούχοι
ακόμη προσπαθούν να "χωνέψουν" την ήττα από τον ΠΑΟΚ και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο ήρθε που ήταν άδικος (δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Βαγγέλη Δουδέση λόγω... σκισμένων διχτύων).
Σας κάνουμε γνωστό ότι το Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 13:30μ.μ. στο κολυμβητήριο Αργοστολίου θα διεξαχθεί ο αγώνας υδατοσφαίρισης  μεταξύ του Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.  για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας και για 2η φορά μέσα στην έδρα μας με την ιστορική αυτή ομάδα.  Θα είναι τιμή όχι τόσο για το Αργοστόλι αλλά για τον ιστορικό Σύλλογο του Ολυμπιακού ο οποίος είναι συνδεδεμένος με την αθλητική ιστορία της Ελλάδας.  Καλούμε όλο τον κόσμο , όλους τους φιλιάθλους όλων των χρωμάτων  να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την ομάδα μας και να δείξουμε στο πανελλήνιο ότι ακόμα υπάρχει πολιτισμός στην Κεφαλλονιά και ξέρουμε να εκτιμούμε το αθλητικό πνεύμα. “
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.


Από το πρόγραμμα της τέταρτης στροφής του φετινού μαραθωνίου της Α1, ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το ΝΟ Χίου που θα γίνει το Σάββατο στο κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.
Ωστόσο, το ενδεχόμενο αποχής των πράσινων, λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων, στιγματίζει το παιχνίδι και ενδεχομένως δίνει και ένα μικρό προβάδισμα στους Χιώτες που από την περασμένη Τρίτη προετοιμάζονται εντατικά για αυτό το ματς, κάνοντας όλη η ομάδα μαζί προπονήσεις στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.
Πάντως επί της ουσίας και με βάση την εικόνα των δυο ομάδων αλλά και τα ρόστερ τους, μιλάμε για το πρώτο crash test των δυο ομάδων έστω και αν στον Παναθηναϊκό τα εσωτερικά προβλήματα ταλαιπωρούν την ομάδα και αναμφισβήτητα επηρεάζουν και το αγωνιστικό κομμάτι.
Η πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να παίξει με το... ΝΑΟ Κέρκυρας που τυπικά θα είναι γηπεδούχος στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο από τη στιγμή που υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με το κολυμβητήριο στο νησί.

Για την τελική έκβαση δεν χρειάζεται να πούμε πολλά αφού η αγωνιστική διαφορά των δυο ομάδων είναι χαώδης. Το μόνο που ελπίζουμε είναι να έχουν μπαλωθεί τα σκισμένα δίχτυα στο Ποσειδώνιο και να μην έχουμε γεγονότα όπως αυτά που συνέβησαν στο ματς ΠΑΟΚ- Αργοστόλι...
Ένα επίσης σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται στο Ρέστειο κολυμβητήριο ανάμεσα στο ΝΟ Χανίων και το Παλαιό Φάληρο! Το παράδοξο είναι οτι δεν είναι γηπεδούχος η ομάδα του Κώστα Λούδη που τυπικά θα είναι φιλοξενούμενη στο... σπίτι της από τους Κρητικούς που έχουν το πρόβλημα με το κολυμβητήριο στα Χανιά και παίζουν τα εντός έδας ματς τους στις έδρες των αντιπάλων τους (!!!). Από τα άκρως περίεργα του πρωταθλήματος...
Πάντως το ματς είναι πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, δηλαδή να παραμείνουν στην κατηγορία.
Η 4η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί στις 12 Δεκεμβρίου με τα ματς Πανιώνιος-ΠΑΟΚ και ΝΟ Πατρών-ΓΣ Ηλιούπολης.
Αξίζει να σημειωθεί οτι ΝΟ Χίου και ΝΟ Χανίων, μόλις 16 ώρες μετά τα δύσκολα παιχνίδια τους για την 4η αγωνιστική θα παίξουν μεταξύ τους στη Νέα Σμύρνη σε αγώνα για την... 5η αγωνιστική (ώρα έναρξης 10:00). Έτσι για να βγει η "υποχρέωση" της 5ης αγωνιστικής...
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής και οι διαιτητές:
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου
13:30 Κολυμβητήριο Αργοστολίου ΝΟ Αργοστολίου-Ολυμπιακός (Βασιλείου-Μοιράλης)
16:00 Ποσειδώνιο ΝΑΟ Κέρκυρας-ΝΟ Βουλιαγμένης (Μονιούδης-Καρούλης)
17:00 Ρέστειο ΝΟ Χανίων-Παλαιό Φάληρο (Κωνσταντινίδης-Αδαμασόγλου)
18:00 ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός-ΝΟ Χίου (Σταυρίδης-Κατσαρός).
Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου
5η αγωνιστική
10:00 Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης ΝΟ Χίου-ΝΟ Χανίων (Δαμιανάκης-Κυράνης Κ.)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.