ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΔΑΚ 0-1 ΤΟΝ ΑΟΚΙ





Σε ένα αρκετά μέτριο  παιχνίδι  σήμερα το απόγευμα στο Δακ στα πλαίσια της πρώτης φάσης του κυπέλλου   ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ έκανε την έκπληξη  κερδίζοντας  εκτός έδρας  τον προβληματικό   Α.Ο.Κ.Ι με  0-1, και κάνει όνειρα πρόκρισης στην επομένη φάση του θεσμού . Για τον Α.Ο.Κ.Ι  που δεν μπόρεσε  να  εκμεταλλευτή την έδρα του η πρόκριση στην επόμενη  φάση του θεσμού  περνά  από το Ληξούρι  μιας και χρειάζεστε  νίκη και μόνο  νίκη πράγμα  αρκετά δύσκολο
αν λάβουμε υπόψη  μας την εικόνα του στο σημερινό παιχνίδι.  
Φάσεις  και γκολ .
Στο 30' σέντρα του Ζερβού από δεξιά ο Παπαδάτος    χάνει μοναδική ευκαιρία  για να ανοίξει  το σκορ για τον Παλληξουριακο  με την κεφαλιά  του από το ύψος της μικρής περιοχής να περνά  ελάχιστα άουτ.
Στο 35' ο Μοντεσάντος   χάνει μοναδικό τετ-α-τετ για  τον ΑΟΚΙ, με το τερματοφύλακα να  διώχνει   με τα πόδια σε κόρνερ.
Στο 65` ο Παλληξουριακός είχε κάθετο δοκάρι με τον Παπαδάτο .
Στο 75` δοκάρι για τον ΑΟΚΙ σε κεφάλια του Χαλιωτη.
Στο 85' κεφαλιά του Μαρκάτου   πάνω από τον τερματοφύλακα  βρίσκει  το κάθετο   δοκάρι και στην επαναφορά  ο  Παπαδάτος στέλνει  την μπάλα  στα δίχτυα  με κοντινό  πλάσε  κάνοντας  το 0-1 για τον Παλληξουριακο όπου  ήταν  και το τελικό  σκορ. 

 AOKI:(Γ. Τόγιας), Agushi R., Λαμπρόπουλος, Κλειτογιάννης Α., Χαλιώτης Γερ., Κοντοζης Λ., Σπανος Ε., Ζαμπαύτης Σ., Μαρκαντωνατος Δ., Μοντεσαντος Σ.,Πολλατος Δ.,Βουκελατος Ι. 

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:(Γ. Θωμάς), Λαδας Ι., Γαβαλάς Α., Μαρκατος Σ., Μαυροειδής Χ., Βολινσκι Ρ., Ζερβος Η., Κοζομπολης Π., Λυμπεροπουλος Κ., Κοσματος Ν., Λυκουδης Α., Παπαδατος Δ.



Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.