WATER POLO A`1:Μέχρι 10 Αυγούστου οι μεταγραφές στην Α1 ανδρών!

Όπως έκανε γνωστό σήμερα η ΚΟΕ, οι ομάδες της Α1 ανδρών θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές μέχρι και τις 10 Αυγούστου!
Η αρχική ημερομηνία ήταν μέχρι τις 30 Ιουλίου (έχουν ξεκινήσει επίσημα στις 10 του ίδιου μήνα) αλλά τελικά δόθηκε παράταση στα σωματεία που θα έχουν στη διάθεση τους ακόμη 11 μέρες για να εντάξουν στο δυναμικό τους πολίστες.
Η αλήθεια είναι οτι επικρατεί αβεβαιότητα στο μεταγραφικό παζάρι που πηγάζει κυρίως από την οικονομική δυστοκία των περισσότερων σωματείων. Δεν είναι τυχαίο οτι υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι πολίστες στην αγορά, μεταξύ των οποίων και μεγάλα ονόματα...
Τώρα θα έχουν λίγες μέρες παραπάνω για να μπορέσουν να βρουν τη νέα τους στέγη καθώς υπήρχε κίνδυνος να μείνουν χωρίς ομάδα αρκετοί παίκτες ενώ υπάρχουν και ορισμένοι διεθνείς παίκτες 6 από τους 13 επίσημα είναι ελεύθεροι) που ακόμη δεν γνωρίζουν πού θα παίζουν τη νέα
αγωνιστική χρονιά. Λογικά θα επιθυμούσαν να "κλείσουν" το ζήτημα τους πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων...
Να ενημερώσουμε τα σωματεία της Α1 γυναικών, οτι η συγκεκριμένη μεταγραφική περιόδο αφορά μόνο την Α1 ανδρών! Οι ομάδες της Α1 γυναικών θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές μέσα στο Σεπτέμβριο (όπως κάθε αγωνιστική χρονιά). Μάλιστα η ΚΟΕ έχει ήδη ενημερώσει με σχετικές επιστολές τις ομάδες.
 http://www.aquaticsnews.com
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.