WATER POLO : ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΤΗΣ Α1

Εντελώς διαφορετική θα είναι φέτος η κατάσταση στα προπονητικά τιμ των ομάδων της Α1 κατηγορίας.
Ηδη Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός έχουν ανακοινώσει την παραμονή των προπονητών που είχαν και φέτος, ενώ και οι 2 ομάδες όχι μόνο δεν αποδυναμώνονται αλλά αντίθετα, γίνονται καλύτερες με τις μεταγραφικές  προσθήκες τους.

Η τρίτη Χίος, η οποία άλλαξε φέτος 2 προπονητές (Ρούπακας και συνέχεια Βολτυράκης), θα έχει νέο αίμα στον πάγκο της. Σε περίπτωση που η ομάδα παραμείνει στην Χίο και δεν προπονείται στην Αθήνα, θα την αναλάβει ο Γ. Μπελέγρης. Διαφορετικά, αναμένεται άλλος προπονητής και μάλιστα Αθηναίος.
Ο ΠΑΟ είναι τελείως άγνωστο το τι θα κάνει. Ολοι έχουν πάρει εντολή από την διοίκηση να βρουν οτιδήποτε θελήσουν και φυσικά το ίδιο συμβαίνει και με τον Φ. Κοντουδιό.
Η άποψή μου είναι ότι κουτσά στραβά ι πράσινοι θα καταφέρουν να φτιάξουν ομάδα έστω για την παραμονή, αλλά μάλλον με άλλο προπονητή.
Ο Πανιώνιος άλλαξε στόχους και προπονητή. Πλέον νέος κόουτς είναι ο Κ. Πασλής
Στο Αργοστόλι μιλούν
για ενδεχόμενη μείωση, μεγαλύτερη του 40%, οπότε μάλλον κι εκεί τα πράγματα θα αλλάξουν γενικά.
Στα Χανιά επέστρεψε ο Βολτυράκης, αλλά δεν κουνιέται φύλλο, όσον αφορά την ομάδα.
Στον ΠΑΟΚ ακόμα δεν υπάρχει προπονητής που θα αντικαταστήσει τον Γ. Παπαγιαννάκη που έφυγε από τους Θεσσαλονικείς πριν 1 περίπου μήνα. Ο Π. Βέργος στον οποίο έγινε πρόταση, αποφάσισε να συνεχίσει να ασχολείται με τις ακαδημίες του συλλόγου.
Στον ΝΟΠ άλλαξε η διοίκηση και ακούγεται ότι τα πράγματα είναι καλύτερα για την ομάδα. Εκεί παραμένει ο Γ. Γιαννουρής στον πάγκο.
Στο Π. Φάληρο, το μπάτζετ πλέον είναι πολύ χαμηλό και η ομάδα θα επιδιώξει να παραμείνει στην κατηγορία με τα δικά της παιδιά. Ο Κ. Λούδης σε δηλώσεις του είπε ότι παραμένει στον πάγκο της ομάδας και φέτος.
Οι 2 που ανέβηκαν προφανώς δεν θα αλλάξουν προπονητή. Ο Ν. Καραμάνης στην Ηλιούπολη και ο Μ.  Τζόρτζεβιτς στην Κέρκυρα παραμένουν ακλόνητοι.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.