A1`WATER POLO:ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΧΙΟΣ, ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

Παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, η ομάδα της Χίου φαίνεται να βρίσκει την άκρη και να δημιουργεί ομάδα η οποία, έτσι όπως είναι τα δεδομένα σήμερα, ενδεχομένως να είναι και το φαβορί για την 3η θέση.
Σύμφωνα λοιπόν με το site: Sportschios.gr η ομάδα του νησιού της μαστίχας ανανέωσε τηλεφωνικά την συμφωνία της με τον Αργύρη Θεοδωρόπουλο που βρίσκεται στο Λονδίνο με την εθνική μας ομάδα, περιμένει την απάντηση των Καραμπέτσου και Κατσουλάκη στην μειωμένων αποδοχών πρόταση που τους έχει γίνει και όπως λένε τα Χιώτικα στέκια, θα είναι μάλλον θετική, ανανέωσε με τον Κανδιόγλου, και πήρε θετική απάντηση στην πρόταση που έκανε στον Γ. Κόχειλα να επιστρέψει στην ομάδα στην οποία αγωνίστηκε το 2011.

Ο Κόχειλας λοιπόν απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε, και πλέον ανήκει στο δυναμικό της
ομάδας του νησιού που ψάχνει για 2ο φουνταριστό μετά την φυγή του Χατζηδάκη στην Βουλιαγμένη (Ντούλος?), και για αμυντικό (Μπεριστιάνος?), αφού ο Γαβαλάς δεν φτάνει και ο Μιμίδης είναι φουνταριστός (άσε που δεν έχουν κι άλλον, οπότε θα υποχρεωθούν να τον χρησιμοποιήσουν στην θέση του).

Κάποιο άλλο σαιτ (aquaticsnews.com) ανέφερε και τον Παπαδόγκωνα στους στόχους του ΝΟΧ, αλλά ο Παναγιώτης δεν ξέρει τίποτα. Ενδεχομένως να του γίνει πρόταση κάποια στιγμή.

Το θέμα που γεννάται είναι ότι η ομάδα με τις κινήσεις που κάνει πρέπει να αποφασίσει που θα προπονείται. Αν η προπόνηση γίνει στην Αθήνα όπως και πέρυσι, θα πρέπει να αλλάξει ο προπονητής. Αν η ομάδα παραμείνει στο νησί τότε το κόστος της ανεβαίνει πολύ, αλλά προπονητής θα είναι ο Μπελέγρης.
Οταν ολοκληρωθεί το ρόστερ, θα αποφασιστεί και ποιός θα είναι ο προπονητής.

Στις υπόλοιπες ομάδες επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή.
Με εξαίρεση τον Ολυμπιακό και την Βουλιαγμένη που κινούνται βάσει σχεδίου, οι άλλες ομάδες ακόμα περιμένουν.
Ο Παναθηναικός δεν κινείται καθόλου. Μετά την περίφημη προσπάθεια αυτουποβιβασμού (!!!) με την εκδήλωση ενδιαφέροντος προς την ΚΟΕ για το αν κάτι τέτοιο στέκει νομικά, και με δεδομένη την άρνηση του προέδρου της ομάδας κ. Μακρόπουλου που δεν θέλει να ακούει για πόλο, αφού πέρυσι του υποσχέθηκαν τίτλους αλλά η κατάταξη ήταν χειρότερη από πρόπερσι, όλα δείχνουν ότι οι πράσινοι πάνε σε μαρασμό.
Υπάρχει βέβαια ένα παραθυράκι μήπως και πειστούν κάποιοι άνθρωποι να ασχοληθούν με το τμήμα, αλλά υπάρχει ένα σοβαρό εμπόδιο στην μέση. Αν αυτό εξαφανιστεί, τότε και λόγω ονόματος, ο ΠΑΟ ίσως καταφέρει να φτιάξει αξιόμαχη ομάδα.
Ο Πανιώνιος όπως έχω γράψει σε προηγούμενα ποσταρίσματα, δεν διαθέτει καθόλου χρήματα και θα αγωνιστεί με μικρούς και με όσους θέλουν να κάνουν τον αθλητισμό τους τσάμπα.
Στο Αργοστόλι η κατάσταση είναι ακόμα ρευστή. Εχουν γίνει προτάσεις για μειώσεις, και κάμποσοι από τους παίκτες της ομάδας έχουν απαντήσει αρνητικά.
Στα Χανιά επίσης δεν κινείται φύλλο. Κάποιες φήμες έκαναν λόγο για ίδια κίνηση με αυτή του ΠΑΟ. Βέβαια τα Χανιά διαθέτουν παίκτες από τις ακαδημίες τους και θα την βρουν την άκρη.
Στον ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχουν λύσει το θέμα του προπονητή. Περιμένουν κι εκεί να δουν τι θα γίνει με την ΠΑΕ, και με τα χρωστούμενα προς τον ερασιτέχνη. Ηδη έχουν χάσει τον Ποντικέα, τον Πολίτη και ενδεχομένως και τον Παυλίδη, ο Παππάς κι αυτός δεν δείχνει να επιστρέφει, οπότε κι εκεί θα έχουμε μικρούς να αγωνίζονται με στόχο την παραμονή.
Στο Π. Φάληρο προφανώς ισχύει αυτό που ειπώθηκε στους παίκτες, ότι δηλαδή δεν υπάρχουν χρήματα, όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει διεκδικεί δικαστικά την αποδέσμευσή του.
Στον ΝΟΠ ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι συζητήσεις για το τελικό μπάτζετ της ομάδας. Ο Γιαννουρής προς το παρόν προσπαθεί να αποδείξει στους πολύ δύσπιστους Πατρινούς ότι το χρυσωρυχείο που διαθέτουν (το ιδιόκτητο κολυμβητήριο στην ακτή Δυμαίων), πρέπει να παραμείνει ανοικτό και τον Χειμώνα.
Ηδη στον συγκεκριμένο χώρο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο κολύμπησαν συνολικά γύρω στα 1000 άτομα.
Οι 2 νεοφώτιστες ομάδες (Ηλιούπολη και Κέρκυρα) δεν έχουν ακόμα κάτι πέρα από φιλολογικές συζητήσεις με διάφορους παίκτες και αν υπάρχει τελικά ενδιαφέρον. Η Κέρκυρα μόνο έχει πάρει στο δυναμικό της τον Πολίτη (τερματοφύλακας) από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επέστρεψε στην γενέτειρά του, και θα χρησιμοποιηθεί και στις ακαδημίες.


Οσο βέβαια περνούν οι ημέρες, και πλησιάζουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, τόσο θα ενεργοποιούνται περισσότερο οι ομάδες.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.