ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΓΙΑΚΟΥ

 
Αύριο Σάββατο  και την Κυριακή θα διεξαχθούν οι αναμέτρησης σε Α` , Β` και Γ` ` κατηγορία  . Ξεχωρίζει η αναμέτρησης για την ανάδειξη του πρωταθλητή σε Α` και  Β` κατηγορία ανάμεσα σε ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο.Κ.Ι.  και Α.Ο.ΣΑΜΗΣ – ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ .  Ενώ αρχιζει και το πρωταθλημα της Γ` κατηγοριας με την 1η αγωνιστική.  Σήμερα, λίγα 24ωρα πριν τις κρίσιμες… μάχες του Σαββατοκύριακου το kefalonia sports news  σας βάζει  στο … αγωνιστικό κλίμα των μονομάχων.

Α`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Το τρίτο και τελευταίο   επεισόδιο  της σειράς τον τελικών για την ανάδειξη του πρωταθλητή της  Α’ κατηγορίας διεξάγεται την Κυριακή στο Δακ Αργοστολιού 16:30` με τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ να υποδέχεται τον Α.Ο.Κ.Ι .
Μετά τη νίκη του Α.Ο.Κ.Ι την περασμένη εβδομάδα  επί τον ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ με το εκκωφαντικό  4-1  έχει γίνει το μεγάλο αφεντικό  για την κούπα του Πρωταθλητή, μιας και θέλει νίκη, ή  ισοπαλία για να στεφθεί πρωταθλητής Κεφαλονιάς κρατώντας ουσιαστικά την τύχη στα πόδια του . Από την άλλη τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ  θα πρέπει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και ο μόνος τρόπος είναι να κερδίσουν έστω και με μισο τέρμα αν θέλουν να είναι αυτά που θα σηκώσουν την κούπα του πρωταθλητή .
Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο γήπεδο του Καραβομυλου το Σαββατο 15:30   αναμένεται να πέσει η αυλαία των αγώνων των πλέι-οφ, για το πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας  με το μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα στον γηπεδούχο  Α.Ο.ΣΑΜΗΣ και τον ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ   το οποίο θα κρίνει  το φετινό πρωταθλητή. Ο Α.Ο.ΣΑΜΗΣ και ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  έφθασαν απολύτως δίκαια στον τελικό και μέσα από ένα παιχνίδι που θα δώσουν, θα παιχθούν οι κόποι μιας χρονιάς. Τα ψέματα λοιπόν τελείωσαν για τους δύο αντιπάλους, που ασφαλώς θέλουν στο ντέρμπυ να χαμογελάσουν και όχι να κλάψουν από την απώλεια του τίτλου. Αυτός που θα βρεθεί σε καλή μέρα, θα είναι δυνατός, αποφασιστικός και τολμηρός, θα στεφθεί και πρωταθλητής. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι δε χωρούν λάθη που δε συγχωρούνται.
 Η ομάδα της ΣΑΜΗΣ που τερμάτισε άξια πρώτη, θέλει μόνο νίκη με 3-0 για να στεφθει πρωταθλήτρια ή νίκη με 2-0 για να πάει την σειρά σε τέταρτο ματς.. Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν οι δυο τιμωρημένη παίχτες ο Κ. Βιτωρατος και ο Γ. Αμουργης αποδυναμώνοντας σε μεγάλο βαθμό τους γηπεδούχους .Στα  συν τοις είναι ότι  γνωρίζει αρκετά καλά το χωμάτινο και μικρό σε διαστάσεις γήπεδο το οποίο χρησιμοποιεί όλη  τη χρονιά, κι έτσι έχει ένα μικρό προβάδισμα      Σε αντίθεση με τον ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ που μετά την νίκη του με 3-1  την περασμένη εβδομάδα  διατηρεί το πλεονέκτημα, αφού και ήττα με 1-0 του αρκεί για να στεφθεί πρωταθλητής . Από την άλλη μεριά, ο Παλληξουριακος  έχει κάλο  σύνολο, με πιο έμπειρους παίκτες περισσότερο στο ψηλό παιχνίδι, που ξέρουν να κάνουν τη διαφορά στο γήπεδο και ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Διακαής, πάντως, πόθος στην ομάδα είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
 Με όλα αυτά τα στοιχεία που αναφέραμε, οι δύο αντίπαλοι θα ριχτούν στην πιο μεγάλη τους μάχη, και λογικό είναι να υπάρχει και λίγο άγχος όσον αφορά στην τελική έκβαση του παιχνιδιού.
Γ`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αυτό το Σάββατο  ξεκινά το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλονιάς Ιθάκης την συμμετοχή 4 σωματίων (Αναγέννηση , Παπυργιακος , Ανωγη και Ερυσσο. )   
Στο γήπεδο του Άγιου Αντωνίου η ΑΝΩΓΗ υποδέχεται στης 16:00` τον ιστορικό ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟ που μετά από δυο χρόνια ξεκούρασης επανέρχεται ελπίσουμε δυναμικά  στο Κεφαλλονίτικο ποδόσφαιρο. Πολλά για την δυναμικοί τον δυο ομάδων δεν ξέρουμε αλλά ελπίσουμε να γίνει ένα ενδιαφέρων ματς . Την ιδία μερα και  ώρα 16:00` αλλά στο Δακ. Αργοστολιού η επανεμφανιζόμενη μετά από αρκετά χρόνια Αναγέννηση θα διασταυρώσει τα… ξίφη της με την Ερυσσο που θα επιδίωξη την νίκη για  να κάνει  σαφές σε όλους ότι είναι το αφεντικό της κατηγορίας. Για την Αναγέννηση δεν ξέρουμε πολλά , αλλά το ότι επανήλθε μετά από αρκετά χρόνια απραξίας είναι από μόνο του τεραστία  νίκη για όλους μας .   
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.