ΠΟΛΟ :ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. ΣΤΟ ΟΑΚΑ. Ο Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (13 – 3) (+video) Δηλώσεις του Δημήτρης Κρητικός προπονητής ΝΟ Αργοστολίου ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ανδρών πέτυχε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε εντός έδρας του ΝΟ Αργοστολίου με 13-3. 
Οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού, που έχουν ιδιαίτερα υψηλούς στόχους φέτος, έκαναν φανερή από τα πρώτα λεπτά την ανωτερότητά τους και έφτασαν σε μία άνετη και εύκολη νίκη επί των νεοφώτιστων.  Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους αντιπάλους τους και απέκτησαν από νωρίς ισχυρό πλεονέκτημα για τη νίκη (6-0). Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το πρώτο τους τέρμα στον αγώνα και μείωσαν προσωρινά σε 6-1, αλλά ο Γιώργος Αφρουδάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα απόψε έγραψε το 7-1 του πρώτου ημιχρόνου.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου
η διαφορά υπέρ των «πρασίνων» μεγάλωσε κι άλλο, αφού με δύο γκολ του Μίμη Αλιχανίδη και ένα του Άγη Φαναριώτογλου αύξησαν τη διαφορά στα 8 τέρματα διαφορά (10-2). Στην τελευταία περίοδο του παιχνιδιού ο ρυθμός δεν άλλαξε και με επιμέρους σκορ 3-1 ο Παναθηναϊκός πήρε τελικά τη νίκη με 13-3. Οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού δεν έδειξαν να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κόντρα στην ομάδα του Αργοστολίου και από την πρεμιέρα έκαναν φανερές τις δυνατότητές τους. Από την άλλη, οι νεοφώτιστοι προσπάθησαν για το καλύτερο απέναντι σε ένα σαφώς πιο δυνατό αντίπαλο, αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα.
Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο ματς για τη νησιωτική ομάδα στην Α1 κατηγορία, αλλά ακόμη χρειάζεται χρόνος για να εμφανίσει τις πραγματικές της δυνατότητες.

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 1-1, 3-1, 3-1

Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Αληχανίδης 3, Γ. Αφρουδάκης 2, Κομάντινα 2, Φαναριώτογλου 2, Κοκκινάκης 1, Γ. Κόχειλας 1, Τσόκας 1, Δερμιτζάκης 1.
ΝΟ Αργοστολίου (Δημήτρης Κρητικός): Π. Δουδέσης 1, Ε. Δουδέσης 1, Σαλάχας 1.

Η εξέλιξη του αγώνα.

Ο τερματοφύλακας του Αργοστολίου, Θοδωρής Πλατίδης

1ο οκτάλεπτο:
1-0 Πρώτη επίθεση και γκολ για τον Παναθηναϊκό από τον Κοκκινάκη.
2-0 Για το Τριφύλλι. Ο Γιάννης Κόχειλας σκοράρει.


3-0 Περσινός συνδυασμός και γκολ για το Τριφύλλι. Ζάχος κερνάει, Γιώργος σκοράρει.
Νέα αποβολή κερδίζει το Τριφύλλι με τον Γιώργο Αφρουδάκη.
4-0 Για τους πράσινους με τον Κομάντινα.

5-0 Από πέμπτο διαφορετικό παίκτη με τον Άγη Φαναριώτογλου να σκοράρει και αυτός.
6-0 Με σκόρερ τον Δερμιτζάκη.

Τέλος πρώτου οκταλέπτου.
Ο Παναθηναϊκός παίρνει ρυθμό από την εξέδρα και μέσα στην πισίνα δείχνει την ανωτερότητά του.
Δεύτερο οκτάλεπτο:
Το Τριφύλλι δεν έχει την ίδια ευστοχία στα σουτ του που είχε στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στην άμυνα οι παίκτες του Αργοστολίου δεν έχουν κάνει ακόμα ούτε σουτ.
Παίκτη παραπάνω για το Αργοστόλι.
6-1 Σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι. με τον  Δουδέση Π.
7-1 Ο Γιώργος Αφρουδάκης κάνει δύο τα τέρματά του.
Ο Νίκος Στελλάτος φεύγει στην κόντρα αλλά η λόμπα που επιχείρησε βρίσκει στο δοκάρι.
Τέλος δεύτερου οκταλέπτου.
Τρίτο οκτάλεπτο:
8-1 Ο Μίμης Αλιχανίδης βρίσκει το δρόμο για τα δίχτυα.
Πέναλτι που κερδίζουν οι φιλοξενούμενοι.
8-2 Μειώνουν και πάλι στα έξι τέρματα οι παίκτες του Αργοστολίου με τον Δουδέση Ε.
Παίκτης παραπάνω για το Τριφύλλι.
9-2 Ο Μίμης Αλιχανίδης σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία.
10-2 Με τον Άγη Φαναριώτογλου να σκοράρει σχεδόν στη λήξη του οκταλέπτου.
Τέλος τρίτου οκταλέπτου.
Τέταρτο οκτάλεπτο:
11-2 Δεύτερο γκολ και για τον Κομάντινα.
12-2 Ο αρχηγός, Γιώργος Τσόκας, σκοράρει για το Τριφύλλι.
13-2 Ο Μίμης Αλιχανίδης μεγαλώνει και άλλο το σκορ...
Δεύτερη αποβολή για τον Φαναριώτογλου και παίκτης παραπάνω για το Αργοστόλι.
13-3 Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με τον Σαλάχα.
Τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.
Τέλος αγώνα....

Δηλώσεις του ο Δημήτρης Κρητικός  προπονητής του ΝΟ Αργοστολίου
Το γεγονός ότι υπάρχει σαφής διαφορά δυναμικότητας μεταξύ του ΝΟ Αργοστολίου και του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Κρητικός. Ο προπονητής της νησιωτικής ομάδας μίλησε αμέσως μετά την ήττα με 13-3 από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.
«Σήμερα (4/10) δεν ήμασταν όσο καλοί θα θέλαμε να είμαστε απέναντι σε μία ενισχυμένη ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Αργοστολίου.  Και συνέχισε λέγοντας ότι «θα μπορούσαμε βέβαια να πετύχουμε κάτι καλύτερο στο παιχνίδι και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά ο αντίπαλός μας διαθέτει μεγαλύτερο ρόστερ, κάτι που φάνηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ωστόσο, είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά που έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και θέλω να τους συγχαρώ για την προσπάθεια που έκαναν. Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την ομάδα και σίγουρα η σημερινή μέρα είναι ιστορική για τον Σύλλογο». Όσο για την επόμενη μέρα; «Ξεχνάμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και επικεντρωνόμαστε σε εκείνο της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στην επίσης πολύ ισχυρή Βουλιαγμένη». Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας με τον ΝΟΒ είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού.
Μικρά - Μικρά
Ένας παλιός γνώριμος αγωνίζεται στην ομάδα του Αργοστολίου. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Δάνδολος είχε αγωνιστεί στο Τριφύλλι για δύο σεζόν. Πέρσι ο έμπειρος αμυντικός ήταν συμπαίκτης με τον Γιώργο Ρέππα στο Καλαμάκι, ενώ στο Αργοστόλι αγωνίζεται και ο Θωμακός που επί σειρά ετών αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού.


Πρεμιέρα με νίκη για Χίος και  Πανιώνιος!

Με ιδιαίτερη άνεση ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο ΝΟ Χίου που επικράτησε του Καλαμακίου με 20-2 για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.
Οι παίκτες του Βαγγέλη Ρούπακα δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και αφού απέκτησαν σαφές προβάδισμα για τη νίκη από τα πρώτα κιόλας λεπτά, έφτασαν στην εύκολη νίκη.Πλέον, η Χίος μετά την άνετη σημερινή επικράτηση στρέφει την προσοχή της στους ευρωπαϊκούς αγώνες που ακολουθούν το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου.
Τα 8λεπτα: 5-0, 7-0, 5-0, 3-2.
Διαιτητές: Μπουδραμής, Δαμιανάκης.
Χίος (Βαγγέλης Ρούπακας): Βλοντάκης 4, Μιράλης 2, Βιτέλας 1, Κατσουλάκης 1, Φουντούλης 3, Ντόσκας 3, Θεοδωρόπουλος 3, Ράτζεν 2, Χατζηθεοδώρου 1.
Καλαμάκι (Αλέξης Σταϊκόπουλος): Σάντα 1, Πετράκης 1

Με το δεξί ο Πανιώνιος!
Ο Πανιώνιος ξεκίνησε νικηφόρα το φετινό μαραθώνιο της Α1 καθώς επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 9-4  του Παλαιού Φαλήρου στο πρώτο χρονικά ματς του πρωταθλήματος 2011-2012. 
Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και θέλησε από την αρχή να επιβάλει το ρυθμό του. Μην ξεχνάμε ότι στα χαρτιά ήταν το φαβορί και αυτό ήθελε να το δείξει και μέσα στην πισίνα. Από την άλλη το Π.Φάληρο, που αγωνίστηκε χωρίς τον Κινέζο Λι ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, προσπάθησε μέσα από την άμυνα του να βγάλει εκτός ρυθμού τα ατού των κυανέρυθρων.
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-2, 1-1, 0-3. 
Παλαιό Φάληρο: Παπαδόπουλος 1, Φλώρος 1, Τσαγκάρης 1, Δικαίος 1.
Πανιώνιος: Μιτελούδης 3, Μιμίδης 3, Παπαδόγκωνας 2, Καπότσης 1.





Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.