ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΗ

Από νωρίς φάνηκε ότι κάποιος καινούργιος «άνεμος» πνέει στην περιοχή της Σάμης
Ο Α.Ο. Σάμης στην δεύτερη έξοδο του μακριά από την έδρα του ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση και με αρκετές απουσίες κέρδισε τον Παλληξουριακο με (0 – 2 ) στης Κεραμειες .
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να προσέχουν τα νώτα τους , και να βγαίνουν δειλά δειλά στην επίθεση με τους Σαμοικους να έχουν τις πιο καλές με τον Αμουργη και Νικολοβιενη .Και από τους Ληξουριοτες  ο Γαλανος. Το πρώτο μέρος τελείωσε (0-0)  
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε με τον Παλληξουριακο να έχει το έλεγχο και την Σάμη να δημιουργεί ευκαιρίες με του γρήγορου επιθετικούς που διαθέτη . Όσο περνούσε η ώρα και οι ομάδες κουραζόταν και  δεν έβρισκαν δίχτυα άρχισαν να παίζουν δυνατά με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαμαρτυρίες προς τον Διαιτητή του αγώνα με αποκορύφωμα την φάση του 69` που ξεσήκωσε τους Ληξουργιοτες όταν σε έξοδο του τερματοφύλακα της Σάμης συγκρούστηκε στην περιοχή  με τον επιθετικό του Παλληξουριακου και τον διαιτητή να δείχνει παίζεται.
Ο Παλληξουριακος μετά το 75` άρχισε να κουράζετε και να δίνει χώρο στην Σάμη που με περισσότερες δυνάμεις έβγαινε καλύτερα στην επίθεση και το απέδειξε στο 86` όταν μετά από συνεργασία τριών παιχτών ο Νικολοβιενης με κοντινή κεφάλια άνοιξε το σκορ με τους Σαμοικους να πανηγυρίζουν έξαλα. Και πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο νεοεισελθόν Αραβαντινος με ωραίο διαγώνιο σουτ κλείδωσε την νίκη και την Σάμη να στρογγυλοκάθεται   στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα  
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:(Αραβαντινός Χαρ.), Μοσχόπουλος, Λαδάς Ι. (Αραβαντινός Α.), Γαβαλάς, Λαδάς Ι., Μαυροειδής, Γαλανός, Μαρκάτος Σ. (Κοζομπόλης), Λυμπερόπουλος, Παπαδάτος (Χ. Κατσιβέλης), Καμινάρης, Φαρακλός.  
ΣΑΜΗ:(Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Τουλάτος, Ζησιμάτος, Αυγερινός, Καππάτος, Νικολοβιένης, Περιβολάρης, Μέτας, Αλυσανδράτος Δ., Αμούργης Γ., Κόκκαλης (Αραβαντινός).                              


                      
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.