Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α ΜΕ Π.Α.Ο για το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα


Το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τις αναλύσεις των ειδικών, ξεκινά σήμερα με τρεις αναμετρήσεις (οι υπόλοιπες επίσης τρεις θα γίνουν Σάββατο) και όλοι ελπίζουν οι προβλέψεις για σπουδαίους αγώνες να επιβεβαιωθούν και μέσα στην πισίνα.

                              
   «Λαβωμένο» το Αργοστόλι στο ΟΑΚΑ»

Πρεμιέρα για τον Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του στην Α1 ανδρών με τον Παναθηναϊκό (8.30 μμ),πάει στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ (μετά από αμοιβαία αλλαγή έδρα, ο  λόγος είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις 7-9 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη γίνεται η β’ προκριματική φάση του Euro Cup) με τρεις σημαντικές απουσίες. Αυτές του Γιάννη Θωμάκου και του φουνταριστού Χαράλαμπου Χαραλαμπόπουλου, οι οποίοι εκτίουν ποινή από την προηγούμενη σεζόν και Ραντσούνιτσα ,Δάλδωλος δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Δημήτρη Κρητικού.
.
Εκεί ο Δημήτρης Κρητικός και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν ξεκίνημα με το «δεξί», ευελπιστώντας ότι ένα καλό  ξεκίνημα θα τους δώσει δύναμη για τη συνεχεία.     Πάντως, αυτό που τονίζει ο προπονητής και οι διοίκηση είναι η συμβολή   και η στήριξη του κόσμου και το δυναμικό «παρών» σε όλα τα  κολυμβητήρια  που θα αγωνίζεται ο Ν.Ο.Α.

Οι προπονητές των δύο ομάδων Φάνης Κουντουδιός και Δημήτρης Κρητικός μίλησαν για το σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι.
Φάνης Κουντουδιός (προπονητής Παναθηναϊκού)
«Το σημερινό παιχνίδι είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και πρέπει να ξεκινήσουμε με το δεξί. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», δήλωσε ο κόουτς των «πρασίνων».
Η ευχή του: «Ελπίζω να είναι ανταγωνιστικό και δίκαιο πρωτάθλημα».
Δημήτρης Κρητικός: (προπονητής Αργοστολίου)
Η ευχή του προπονητή της νησιώτικης ομάδας είναι: «Να είμαστε όλοι υγιείς και να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα πράγμα που όλοι θέλουμε».
Όσον αφορά στο παιχνίδι της πρεμιέρας δήλωσε: «Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, ενώ από την πλευρά μας θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι προετοιμασίας για τα επόμενα δύσκολα που θα ακολουθήσουν. Το κακό είναι πως έχουμε σημαντικές απώλειες».

                              « ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ »
Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, Παναθηναϊκός και ΝΟ Χίου θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο άλλοι με περισσότερες και άλλοι με λιγότερες πιθανότητες. Πάντως σύμφωνα με τους ιδικούς ποιο  ενισχυμένοι είναι η  νησιώτες του Βαγγέλη Ρούπακα είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κλειδί στο φετινό μαραθώνιο θα είναι η ψυχολογική και οικονομική ηρεμία των ομάδων. Όποια αντέξει σε αυτό το κομμάτι θα έχει μεγάλες πιθανότητες να πετύχει το στόχο της. Όποιος και αν είναι αυτός… Ας ρίξουμε μια ματιά στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής. Σήμερα θα διεξαχθούν τρία ματς. Το Παλαιό Φάληρο του Κώστα Λούδη θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο του Δημήτρη Σελετόπουλου σε ένα… τοπικό ντέρμπι με τους κυανέρυθρους να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο ΝΟ Χίου λογικά θα έχει εύκολο έργο με αντίπαλο το Καλαμάκι στο νησί ενώ μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι και ο Παναθηναϊκός που θα παίξει στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ με το νεοφώτιστο Ν.Ο.Αργοστόλιου

                             Αναλυτικά τα προγράμματα :
                                     Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
                                                        Τρίτη (4/10)
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ
ΩΡΑ
         ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  
Κολυμβητήριο Π. Φαλήρου
19:00
Παλαιό Φάληρο - Πανιώνιος
Μπιράκης, Κουρτίδης
Κολυμβητήριο «Ιωνικό»
20:00
ΝΟ Χίου - Καλαμάκι
Μπουδραμής, Δαμιανάκης
Κολυμβητήριο ΟΑΚΑ
20:30
Ν.Ο.Αργοστόλι Παναθηναϊκός
Κουρέτας, Στεφανάκης
                                     Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
                                                         Σάββατο (8/10)
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ

            ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Κολυμβητήριο Χανίων
17:00
Χανιά - Βουλιαγμένη
Βασιλείου, Καζούλης
Κολυμβητήριο «Παπαστράτειο»
18:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αδαμάσογλου, Κατσαρός
Κολυμβητήριο Πάτρας
19:00
ΝΟ Πατρών - Εθνικός
Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.