ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ

  Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α
Προς πληροφόρηση κάθε ενδιαφερόμενου

Η διάταξη που αναφέρει σαφώς ότι τα Σωματεία που χρωστάνε, δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφικές κινήσεις, βρίσκεται στον Κανονισμό Ιδιότητας και Μεταγραφών, που είναι αναρτημένος στο site της Ε.Π.Ο. www.epo.gr, Παράρτημα Β’, Άρθρο 15, παρ. 14.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΡΑΧΜΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΠΑΘΗΔΕΣ .Η ΣΑΜΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΓΟΥΝΑΡΕΟΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΑΜΗ

Ανώνυμος είπε...

soocerplus .gr
"Mπλόκο" ΕΠΟ σε ΑΕΚ για τις μεταγραφές
Ημερομηνία: 05/08/2011 - 09:55
Share
"Mπλόκο" ΕΠΟ σε ΑΕΚ για τις μεταγραφές

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday» να αναφέρει ότι η ΕΠΟ ενημέρωσε εγγράφως την ΠΑΕ πως δεν θα εκδώσει δελτία για τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, αν δεν ρυθμιστεί πρώτα μία οφειλή που ανέρχεται στο ποσό των 850.000 ευρώ.

Το «μπλόκο» της ομοσπονδίας αφορά τις έντεκα μεταγραφές που έχει κάνει ήδη η ΑΕΚ, αυτές που θα κάνει από εδώ και πέρα, αλλά και την ανανέωση συμβολαίου του Κώστα Μανωλά, που έχει συμφωνήσει μάλιστα να εισπράξει προκαταβολή 150.000 για να υπογράψει.

Μεγάλοι μπελάδες λοιπόν για τον Σταύρο Αδαμίδη, τη στιγμή που υπάρχει η οφειλή 1,5 εκατ. ευρώ σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο για τα δεδουλευμένα της περασμένης σεζόν, ενώ εκκρεμούν η απόκτηση του Μίτσελ και η εύρεση του αντικαταστάτη του Πάπα Μπούμπα Ντιoπ. ΣΠΑΘΗΔΕΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ?

Ανώνυμος είπε...

καθεστε και ασχολείστε με τους ψευτοθόδωρους και την παρέα τους.Ακόμα δεν τουσ μάθετε ? Λυγούρια που κανουνε τους πλούσιουs ειναι ολα τα αδέλφια.