Άλλη μία σημαντική επιτυχία σημείωσαν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Arsenal Soccer School




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
31/7/2011
Ο Χάρης Νάτσης στον Αστέρα Τρίπολης

Άλλη μία σημαντική επιτυχία σημείωσαν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Arsenal Soccer School στην Κεφαλονιά, καθώς ο Χάρης Νάτσης έκανε το άλμα για την Σούπερ Λιγκ και συγκεκριμένα για τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο νεαρός αθλητής μας, δοκιμάστηκε και έπεισε τους ανθρώπους του Αστέρα για το ταλέντο του και από τις 23 Αυγούστου θα βρίσκεται στην Τρίπολη. Παράλληλα γίνεται ο δεύτερος αθλητής μας που μετά τον Στάθη Βαλεντή, ο οποίος επιλέχθηκε στην Εlite Ακαδημία της Arsenal στο Λουτράκι, πείθει με το ταλέντο του μία μεγάλη ομάδα, δείγμα της σωστής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του Arsenal Soccer School στην Κεφαλονιά.
 «Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία γενικά για το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς και για τις ακαδημίες. Νομίζω ότι είναι για πρώτη φορά, ένα παιδί σε τόσο μικρή ηλικία να δοκιμάζεται και να πείθει ένα σωματείο τόσο μεγάλου βεληνεκούς όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Βλέπω πολλά βήματα προόδου στο Κεφαλλονίτικο ποδόσφαιρο, από την λειτουργία των ακαδημιών και ειδικά από τη δικιά μας την ακαδημία το Arsenal Soccer School . Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχηθούμε στο παιδί τα καλύτερα»  δήλωσε ο προπονητής του Arsenal S.S. στην Κεφαλονιά Δημήτρης Ζησιμάτος.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ ΧΑΡΟΥΛΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ Σ ΕΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΨΗΛΑ.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!!!!!