Στέλνουν εξώδικο στην ΓΓΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΑ ΤΗΣ Δ` ΕΘΝΙΚΗΣ

Στέλνουν εξώδικο στην ΓΓΑ

Αν και το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, οι ομάδες δεν έχουν ξεχάσει τον αγώνα που ξεκίνησαν από τον περασμένο Δεκέμβριο για τις επιχορηγήσεις από τη ΓΓΑ.
Οι σύλλογοι ζητούν τις επιχορηγήσεις που δικαιούνται βάσει νόμου από την γενική γραμματεία Αθλητισμού, ωστόσο δεν εισπράττουν τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μετά από πολλές ζυμώσεις και συνεννοήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των ομίλων, αλλά και των καθυστερήσεων που παρατηρήθηκαν, οι ομάδες του 1ου και του 10ου ομίλου θα στείλουν την Πέμπτη (2/6) εξώδικο στην ΓΓΑ διεκδικώντας τις επιχορηγήσεις.
Το εξώδικο υπογράφουν οι 16 από τις 17 ομάδες του 1ου ομίλου (απέχει ο Μ. Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης) και οι 12 από τις 13 του 10ου ομίλου (απέχει ο Ρούβας). Το είχε δηλώσει άλλωστε ο εκπρόσωπος του 1ου ομίλου, Παναγιώτης Αρσονιάδης, ότι το εξώδικο θα σταλεί μετά την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των συλλόγων και είναι πλέον η ώρα των πράξεων. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Κεραυνού Κρηνίδων θα παραστεί στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή (3/6), ενώ δεν αποκλείεται να ταξιδέψει από την Κρήτη και ο πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης.
Μέσω του εξώδικου δίνεται στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στον Πάνο Μπιτσαξή προθεσμία 15 ημερών (από την μέρα κοινοποίησης του) ώστε να κινηθεί η διαδικασία εξόφλησης των οφειλόμενων επιχορηγήσεων. Σε διαφορετική περίπτωση τα σωματεία θα κινηθούν νομικά για να διεκδικήσουν και να κατοχυρώσουν τα χρήματά τους.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.