ΠΛΕΙ ΟΦ ΑΝΟΔΟΥ Α2 ΕΣΚΑ: ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ.Κ

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με πολλές απουσίες ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, πάλεψε με «νύχια και με δόντια» στην Πάτρα, αλλά τελικά ηττήθηκε από τον Πατρέα με 69-56, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ ανόδου της Β’ ΕΣΚΑ-Η.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε χωρίς τους Κουγιανό, Συγγούρη, Κυριακίδη και Σαρρή, ωστόσο οι υπόλοιποι παίκτες που χρησιμοποίησε ο προπονητής Πάνος Ματιάτος, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για να φέρουν την αποστολή εις πέρας, αλλά στο τέλος λύγισαν.
Το θετικό για τον Α.Σ.Κ., είναι ότι η διαφορά των 13 πόντων, είναι ανατρέψιμη στο «Αντώνης Τρίτσης», ενώ η νίκη του επί της ΕΦΑ Αιγίου με 21 πόντους διαφορά, δίνει επίσης σημαντικό πλεονέκτημα.  Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Ιορδάνης Γεμενετζής με 16 πόντους και 2 τρίποντα.

«Τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους»
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Ήμασταν μέσα σε όλο το παιχνίδι κόντρα σε μία έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Πατρέας» δήλωσε ο προπονητής του Α.Σ.Κ. Πάνος Ματιάτος και συνέχισε: «Τα παιδιά κατέθεσαν και την ψυχή τους στο παρκέ, έπαιξαν καλό μπάσκετ και κατάφεραν να καλύψουν την διαφορά που πήρε ο αντίπαλος στην αρχή της αναμέτρησης, δείχνοντας ότι έχουν τεράστια ψυχική δύναμη». 
Την επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 22 Μαϊου) ο Α.Σ.Κ. θα ταξιδέψει στο Αίγιο για να αντιμετωπίσει την τοπική ΕΦΑ, θέλοντας να κρατήσει το πλεονέκτημα που απέκτησε από τη νίκη του με μεγάλη διαφορά στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ.

Διαιτητές: Καρακάσης – Αθανασόπουλος
Δεκάλεπτα:  21-11, 30-29, 49-47, 69-56
ΠΑΤΡΕΑΣ : Τσέφος 8, Μπιλιάνης 26 (3), Σωτηρόπουλος 6 (2), Λαμπρόπουλος 22 (4), Πανέτας 1, Αγγελεξόπουλος 4, Μπιλιάνης Ι. 4.
Α.Σ.Κ. (Ματιάτος): Καραπέτσας 12 (2), Σπανός 10 (1), Μαγουλάς 4, Κουρής 7 (1), Ζαμπαύτης 7, Παπαδάτος Δ., Γεμενετζής 16 (3), Ντεράι.

*Σε άλλο παιχνίδι των πλέι – οφ*

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Σφήκα για τα πλέι οφ ανόδου στην Α2 ΕΣΚΑ-Η με αντίπαλο την ΕΦΑ στο Αίγιο με 73-72. Με αυτή τη νίκη, η Σφήκα θέλει την επόμενη αγωνιστική να επικρατήσει και του Πατρέα, έτσι ώστε για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της να ανέλθει στην Α2 ΕΣΚΑ-Η.

Μάλιστα, η Σφήκα αγωνίζεται εδώ και κάμποσο καιρό δίχως τον καλύτερό της παίκτη, τον Ανδρέα Κανελλόπουλο, ο οποίος έχει τιμωρηθεί με 10 αγωνιστικές.

Τους πόντους της Σφήκας πέτυχαν οι: Κιουτσούκαλης, Κιάφας 12(4), Χριστοδούλου 15, Σουλιντζής 6, Πίκιος 22(3), Παναγόπουλος 10, Δρακόπουλος 8.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σφήκα 7
Πατρέας 6
Κεφαλλονιά 6
ΕΦ Αιγίου 5
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.