Έχασαν στον ημιτελικό-8Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ – 2Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 3-4

Δεν τα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος περιφερειακών ομάδων "Good League ΟΠΑΠ" στην κατηγορία Παίδων η 8η Περιφερειακή ομάδα (ΕΠΣ Αχαϊας, ΕΠΣ Ζακύνθου, ΕΠΣ Ηλείας, ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης, ΕΠΣ Μεσσηνίας) που ηττήθηκε σήμερα με σκορ 4-3 από την 2η Περιφερειακή ομάδα (ΕΠΣ Μακεδονίας, ΕΠΣ Κιλκίς, ΕΠΣ Πέλλας, ΕΠΣ Σερρών, ΕΠΣ Χαλκιδικής) στο γήπεδο της Ολύνθου.
Οι παίκτες των Δημήτρη Σουγλέρη και Τάκη Κυριακόπουλου πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά τα αμυντικά τους λάθη και η επιπολαιότητα στην επίθεση, τους στοίχισαν…
Πλέον, η 8η Περιφέρεια θα παραμείνει στην Χαλκιδική μέχρι την Παρασκευή το πρωί, που θα παίξει στον μικρό τελικό (11.30). Αύριο θα πληροφορηθεί τον αντίπαλό της.
Σε replay…
12’ ΓΚΟΟΟΛΛ: Μπαλιά Γεωργαντόπουλου με πλασέ του Βασιλείου 1-0 …
15’ ΔΟΚΑΡΙ: Ο Μπαστακός με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι…
35’ ΓΚΟΟΟΛΛ: Επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων ο Μπακιρτζής με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-1 ….
44’ ΓΚΟΟΟΛΛ: Ανατροπή Παναγιωτόπουλου στην περιοχή από τον Τσιμίκα ο ρέφερι δίνει πέναλτι που εκτελεί εύστοχα ο Παναγιωτόπουλος κάνοντας το 2-1!
48’ ΓΚΟΟΟΛΛ: Αμυντική ολιγωρία της άμυνας της 8ης Περιφέρειας ο Μουρατίδης με σουτ το 2-2 …
49’ Σουτ του Δεληγιαννίδη η μπάλα άουτ…
58’ ΓΚΟΟΟΛΛ: Ανατροπή του σκορ! Πέναλτι ο Μουρατίδης το απέκρουσε ο Καραβιώτης και ο Κτιστόπουλος στην επαναφορά το 3-2!
60’ Ευκαιρία και πάλι με τον Δεληγιαννίδη η μπάλα άουτ…
71’ ΓΚΟΟΟΛΛ: Ο Μουρατίδης με πλασέ γράφει το 4-2 …
73’ Σουτ του Παναγιωτόπουλου απέκρουσε ο Καλαντζής…
77' ΓΚΟΟΟΛ: Με γκολ του Παναγιωτόπουλου το 4-3 για την 8η Περιφερειακή ομάδα με σουτ...
80’ Φάουλ του Παναγιωτόπουλου η μπάλα άουτ…
8Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:(Σουγλέρης – Κυριακόπουλος): Καραβιώτης, Πολύδωρος, Κυριακόπουλος, Λίλας, Ανδρικόπουλος (62’ Μπουχάγιερ), Τρίγκας, Βασιλείου (53’ Τριανταφύλλης), Κουκουτσής, Μπαστακός, Παναγιωτόπουλος, Γεωργαντόπουλος (55’ Πλέγας).
2Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Καλατζής, Αθανασιάδης (18' Μπακιρτζής), Τσιμίκας, Κουτσαβασίλης, Σιδηρόπουλος, Μουρατίδης (78' Σφυρτζής), Βασιλούδης, Τριγώνης, Μηντσιούδης, Δεληγιαννίδης (79' Πασχαλίδης), Κτιστόπουλος.

Στον Τελικό (γηπ.Περιστερίου) η 2η Περιφέρεια θα αντιμετωπίσει το νικήτη 1ης και 10ης Περιφέρειας που αγωνίζονται την Τετάρτη 27/4/2011 στις 11:30 στο γήπεδο της Ολύνθου.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.