Φινάλε στην Α2 ΕΣΚΑΗ ΜΕ ΤΟΝ Ν.Ε.Ο.Λ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ


Αύριο, Μ. Τετάρτη, θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΗ, με τα παιχνίδια έχουν ως εξής:  τον Υπερίωνα να υποδέχεται τον Ερμή (διαιτητές οι Κρεσατινίτης, Σταθόπουλος)  τη Γαστούνη, η οποία έχει υποβιβαστεί στη Β΄ ΕΣΚΑΗ,  να παίζει στο «Δ. Τόφαλος» με τα Αραχωβίτικα (σφυρίζουν οι Αναγνωστόπουλος, Ρουκούδης) , Αγυιά-Αχαιός: Μπούσιας, Κανελλόπουλος, Ήφαιστος-Πυρσός: Θεοδωρόπουλος, Κ.Χ. Μπούσιας, Σπόρτιγκ-Γαλήνη: Κατσιρόπουλος, Αθανασόπουλος, Ιτιές-Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ: Καμήτσος, Καρπάνος. Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 8μ.μ.. Το ματς που ολοκληρώνει την τελευταία αγωνιστική είναι αυτό μεταξύ του Ληξουρίου και του Παναχαϊκού, για το οποίο δεν έχει οριστεί ακόμα η μέρα διεξαγωγής του.

Η κατάσταση στα πλέι-οφ και στην παραμονή
Η Αγυιά του Ηλείου γκαρντ Θωμά Χαρίτου, έχει εξασφαλίσει ήδη την απευθείας άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ και από κει και πέρα Πυρσός, Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ, Αραχωβίτικα και Ληξούρι, θα συμμετάσχουν στα πλέι-οφ και από αυτές θα προβιβαστεί τουλάχιστον μία στην Α1. Αν μετά τους αυριανούς αγώνες παραμείνει η βαθμολογία ως έχει, ο δεύτερος Πυρσός (υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Πρ. Ηλία/ΠΑΟΚ) θα αντιμετωπίσει στα πλέι-οφ το πέμπτο Ληξούρι με 1-1 νίκες και ο τρίτος Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ τα Αραχωβίτικα με επίσης 1-1 νίκες. Όσο για την παραμονή, ως γνωστόν έχουν υποβιβαστεί ήδη Γαστούνη και Παναχαϊκός και αν πέσει και η ΕΑΠ από τη Γ΄ Εθνική, θα υποβιβαστεί άλλη μία ομάδα. Σε αυτή την περίπτωση, αν ισοβαθμήσουν Ερμής και Σπόρτιγκ υποβιβάζεται ο Σπόρτιγκ.
*Την περασμένη Κυριακή ο Αχαιός κέρδισε το Ληξούρι  63-61 στην Πάτρα, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 25η αγωνιστική.

Η βαθμολογία (Σε 25 αγώνες)


Αγυιά 47
Πυρσός 45
Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ 45
Αραχωβίτικα 42
Ληξούρι 41
Ιτιές 39
Υπερίων 39
Ήφαιστος 38
Γαλήνη 37
Αχαιός 35
Ερμής 30
Σπόρτιγκ 30
Γαστούνη 28
Παναχαϊκός 27
* Γαστούνη και Ήφαιστος έχουν ένα μηδενισμό.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.