Αναβολή αγώνων Α`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου οι αγώνες της 6ης Αγωνιστικής της Α' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας μεταξύ των σωματείων Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΥΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 10/12/2016 και ώρα 11:00’ στο Δημ. Γήπεδο Ιθάκης, και των σωματείων Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 10/12/2016 και ώρα 11:30’ στο Δημ. Γήπεδο Κεραμειών αναβάλλονται λόγω απεργίας της ΠΝΟ, και θα ορισθούν με νέα απόφαση της Επιτροπής.

Επίσης με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ο αγώνας της 1ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Παίδων Β Ομίλου μεταξύ των σωματείων Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 14/12/2016 και ώρα 15.00’ στο Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι, αναβάλλεται λόγω ορισμού την ίδια ημέρα των αγώνων των Μικτών Ομάδων μας με τις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.