Αφεντικό στο Ληξούρι ο Παλληξουριακός

Επανήλθε στις νίκες ο Παλληξουριακός , ο οποίος επιβλήθηκε 0-2 στο γήπεδο του  Άγιου Αντωνίου του Εθνικού , στα πλαίσια τις 3ης αγωνιστικής.
Μία εβδομάδα μετά την απογοητευτική εμφάνιση στο ίδιο γήπεδο και την ισοπαλία  που γνώρισε, η ομάδα του Παλληξουριακου αντέδρασε άμεσα και κατάφερε με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο να βάλει τις βάσεις για την 2η νίκη του , χάρις στην οποία «έπιασε» στην 1η θέση του πίνακα τον Παγκεφαλληνιακο .
Ο Παλληξουριακος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και με δύο γρήγορα γκολ από τους   Ζερβο στο 12'  με σουτ ,και  Πολλάκης  με κοντινό πλάσε στο 26` για το οποίο φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων , έβαλε δύσκολα στους Εθνικούς . Οι ποδοσφαιριστές  του Εθνικού  ήταν… εκτός αγώνα για 45`  λεπτά έχοντας  δυο… ας πούμε ευκαιρίες με τους  Τοζάι και Αντωνάτο.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι  επιδίωξαν κατά πρώτο λόγο να μη δεχτούν γκολ και με σωστή τακτική στο παιχνίδι τους δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα από τους Εθνικούς  έχοντας και μια ευκαιρία με τον Μαρκάτο που το σουτ του θα αποκρούσουν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή .
Οι Εθνικοί , μάλιστα, ήταν αυτοί που έχασαν ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, και ειδικότερα  από το 60` και  μετά πίεσαν κι έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Τοζάι και Αντωνάτο  για να μειώσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι .
Εθνικός: Μοσχόπουλος, Γεωργάτος (32’ Κατσιβέλης), Λαδάς, Μαυροειδής, Σιμωτάς, Αντωνάτος (75’ Γιακουμάτος), Ρεμούντης, Toromani (55’ Αραβαντινός Ζ.), Tozaj, Μπάμπης, Γαλανός.
Παλληξουριακός: Πετεινάτος, Αραβαντινός Λ., Αντωνάτος (68’ Κόμητας), Ζερβός, Λούλουδας, Λυκούδης, Μαρκάτος Σπ. (78’ Μπράτι), Μπαλάσκας (68’ Συριάτος), Ζάβαλης, Πολλάκης, Καμινάρης.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.