Β ΚΑΤΗΓOΡΙΑ: ΟΜΑΛΆ- ΠΡΟΝΝΟΙ 3-3

Σε ένα παιχνίδι πλούσιο σε γκολ και θεαμα Ομαλα και Προννοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι 3 - 3 .
  Το παιχνίδι όπως μαρτυρά και Το σκορ ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να αποδίδουν Καλό ποδόσφαιρο.
 Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν υπέροχη, παίζοντας έξυπνα το παιχνίδι των αντιθέσεων ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν κύριος απ τα πλάγια
 Τα Ομαλα με γκολ απόν τα αποδυτήρια άνοιξαν το σκορ με τον Βαλεντη απ το 1ο κιόλας λεπτό και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 38 και πάλι με τον Βαλεντη.
 Στο δεύτερο μέρος τα Ομαλα προσπάθησαν να διαχειριστούν το προβάδισμα τους και μέχρι το 65 οπότε και ο Τζανης με σουτ στο ύψος της περιοχής μείωσε σε 2-1 Και αναπτέρωσε τις ελπίδες για τους Προννους που μέσα σε 5 λεπτά κατάφεραν και πάλι με τον ίδιο σκόρερ να ισοφαρίσουν σε 2 - 2 στο 70 δίνοντας μια άγρια ομορφιά στο παιχνίδι στο τελευταίο εικοσάλεπτο.
 Οι γηπεδούχοι μετά το σοκ της ισοφάριση ξανα πήραν τα ηνία του αγωνα και με τον Βαλεντη που πέτυχε χατ-τρικ κατάφεραν στο 83 να ξαναπάρουν το προβάδισμα και να δείχνουν πως θα είναι οι νικητές του ματς.
 Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 88 μετά απο κόρνερ που κέρδισαν και σε αποτυχημένη προσπάθεια να διώξουν την μπάλα απ την περιοχή τους οι γηπεδουχοι , ο Σπαθης βρήκε την ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι να ισοφαρίσει γράφοντας με τον καλύτερο τρόπο τον επίλογο σε ενα εντυπωσιακό από κάθε άποψη παιχνίδι.


ΟΜΑΛΑ: Παπαστεργίου, Γαλιατσάτος, Νεόφυτος, Σέρρας, Αλεξανδράτος, Τσακαρισιάνος Σ, Βαλεντης, Σιμο, Τσακαρισιανος (70 Κοτίνης) Τζανης,Καραντινός


ΠΡΟΝΝΟΙ: Καστης, Γουλιμης, Κουρκουμελης, Χιόνης, Τραυλος Α,Αλεξίου, Μικελατος, Τζανινος, Τραυλος, Κουρκουμελης, Αναγνώστης (80 Σπαθης)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.