Έλληνας και με τη βούλα ο Ζέκα από το 2017!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία έκδοσης του ελληνικού διαβατηρίου του Κάρλος Ζέκα, ο οποίος από το 2017 θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδος.
Ο άσος του Παναθηναϊκού έδωσε συνέντευξη στην Επιτροπή Πολιτογράφησης του Υπουργείου Εσωτερικών περνώντας τα τεστ με τις ερωτήσεις που αφορούσαν την ελληνική γλώσσα την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας.
Ο 28χρονος αμυντικός χαφ είχε καταθέσει εδώ και καιρό τη σχετική αίτηση και τα δικαιολογητικά για την έκδοση του ελληνικού διαβατηρίου. Πλέον απομένουν κάποις τυπικές λεπτομέρειες στο Υπουργείο Εσωτερικών καθώς και η επιβεβαίωση από την πλευρά της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Πορτογαλίας, ότι δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με την Εθνική ομάδα των Ιβήρων.
Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία το μόνο που θα απομένει είναι η κοινοποίηση του θέματος στην UEFA και τη FIFA προκειμένου να επισημοποιηθεί η ελληνοποίηση του παίκτη.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.