Τέλος ο Βασάρας!


Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, ο Κύρος Βασάρας αποτελεί παρελθόν από την θέση του επιδιαιτητή! Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του στην ΕΠΟ!

Παρελθόν αποτελεί ο Κύρος Βασάρας από τη θέση του επιδιαιτητή!
Όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του πρώην διεθνούς διαιτητή, τα καθήκοντά του ολοκληρώθηκαν την 1η Οκτωβρίου και δεν έχει καμία διάθεση να συνεχίσει στο συγκεκριμένο πόστο. Η αλήθεια είναι ότι ο Κύρος Βασάρας δέχθηκε πυρά (σχεδόν) από όλες τις ομάδες τις ημέρες που προηγήθηκαν. Την Πέμπτη, ημέρα που έγιναν γνωστοί οι ορισμοί της 6ης αγωνιστικής με τις «ευλογίες» του Βασάρα, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και όχι μόνο επιτέθηκαν στον επιδιαιτητή. 
Ο ΠΑΟΚ επιτέθηκε και χθες στον Κύρο Βασάρα μετά το ματς με τη Βέροια και το απίθανο οφσάιντ που δόθηκε κατά του «δικεφάλου» από τον επόπτη Χούσκογλου! 
«Επειδή δεν περιμένουμε να αισθανθεί ντροπή και να αποχωρήσει, ξεπληρώνοντας ενδεχομένως γραμμάτια προς τους εντολείς του, σήμερα απαιτούμε από τον Κύρο Βασάρα να μας απαλλάξει από την παρουσία του. Η καλή διάθεση που δείξαμε προκειμένου να ξεκινήσει και να εξελιχθεί ομαλά το πρωτάθλημα ως την οριστική αποχώρηση των καταστροφέων του ελληνικού ποδοσφαίρου εκλήφθηκε ως αδυναμία», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του «δικεφάλου». 
Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα διαρρέονται από την πλευρά του Κύρου Βασάρα, ο πρώην διεθνής διαιτητής και επιδιαιτητής αποτελεί παρελθόν, καθώς ο ίδιος θεωρεί ότι η θητεία του ολοκληρώθηκε την 1η Οκτωβρίου, όπως ακριβώς είχε ανακοινωθεί όταν «προσελήφθη» από την ΕΠΟ. 
«Οι υπογραφόμενοι Σαραϊδάρης και Γκρούτσης αποφασίσαμε τον ορισμό του κύριου Βασάρα μέχρι τη 01.10.2016 ημέρα ανάδειξης των αρχαιρεσιών της ΕΠΟ. Ο ορισμός αυτός έγινε μετά από σχετική ανταλλαγή απόψεων και τη σχετική μας συμφωνία. Τη συμφωνία ανακοινώσαμε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Σαραϊδάρη και Γκρούτση στις 5 Σεπτεμβρίου! 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ΕΠΟ είναι ενήμεροι για την πρόθεση του Βασάρα να μην συνεχίσει στο πόστο του επιδιαιτητή και πως στην ομοσπονδία βρίσκονται ήδη σε διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του. 

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.