Καταγγελίες – σοκ για τη δράση των χούλιγκαν!

Ο αστυνομικός ρεπόρτερ Αλέξανδρος Καλαφάτης έκανε απίστευτες αποκαλύψεις για τα περιστατικά βίας που κλιμακώνονται και την εμπλοκή ατόμων με ποινικό παρελθόν.

 

 

 

Tην κλιμάκων των περιστατικών ποδοσφαιρικής βίας εκτός γηπέδων και στην εμπλοκή «ποινικών» σε αυτά, αναφέρθηκε ο αστυνομικός ρεπόρτερ, Αλέξανδρος Καλαφάτης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο δημοσιογράφος του «Ελεύθερου Τύπου» αναφέρθηκε σε σειρά συγκεκριμένων περιστατικών, που έχουν προβληματίσει έντονα τις αρχές

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Εδώ και αρκετούς μήνες υπήρχαν πληροφορίες στις αστυνομικές αρχές ότι άνθρωποι με ποινικό παρελθόν, είτε αυτό μπορεί να είναι σωρεία ληστειών, είτε πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, είτε ακόμη και απόπειρες ανθρωποκτονίας, έχουν παρεισφρήσει σε ομάδες χούλιγκαν που έχουν απασχολήσει για επεισόδια. Η πληροφορία είχε φτάσει καιρό, αλλά υπήρξε ένα περιστατικό που θορύβησε πολύ περισσότερο τους αστυνομικούς.




Στις 16 Ιουλίου του 2016 έγινε ένα περιστατικό ανάμεσα σε χούλιγκαν αντίπαλων ομάδων, κατά τη διάρκεια του οποίου τέσσερις φίλαθλοι του Παναθηναϊκού -όπως είπαν στην αστυνομία- δέχθηκαν επίθεση από οργανωμένη ομάδα επτά ατόμων. Κάποιοι επέβαιναν σε δίκυκλα και κάποιοι ήταν πεζοί. Αφού ρώτησαν το ένα από τα θύματα τι ομάδα είναι, πριν ακόμη προλάβει να απαντήσει, ένας από τους επιτιθέμενους έσπασε ένα ποτήρι και το κάρφωσε στο λαιμό του θύματος. Ενός νεαρού πολύ μικρής ηλικίας, ο οποίος όπως είπαν οι γιατροί γλίτωσε από θαύμα, καθώς για λίγα εκατοστά δεν επλήγη η καρωτίδα του.

Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι πριν φύγουν και όταν ένας από τους τέσσερις προσπάθησε να υπερασπιστεί τους φίλους του που δεχόντουσαν επίθεση, γιατί εκτός από το περιστατικό με το ποτήρι ένας άλλος με ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα είχε μαχαιρώσει στα πόδια έναν άλλο από τα τέσσερα άτομα, όταν λοιπόν πήγε να υπερασπιστεί τους φίλους του, έβγαλε ένα 45άρι πιστόλι ένα από τα επτά άτομα και τον απείλησε ότι αν αντιδράσει, θα τον σκοτώσει. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί μας είπαν ότι περιστατικό με όπλο σε τέτοια αντιπαράθεση με χούλιγκαν, δεν μπορούσαν να θυμηθούν».

Ο Αλέξανδρος Καλαφάτης επεσήμανε ότι οι αστυνομικές αρχές έχουν ενδείξεις ότι κάποια από τα επτά άτομα που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη επίθεση πιθανώς εμπλέκονται και στην επίθεση που έγινε την ίδια μέρα σε βάρος οπαδών του Παναθηναϊκού, σε κάμπινγκ στην Αυλίδα. Επίσης, μίλησε για την επίθεση που έγινε σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού, στη Νίκαια, ενώ αναφέρθηκε και σε μια άλλη επίθεση που αυτή τη φορά απετράπη, αποκαλύπτοντας ότι σύμφωνα με τις αρχές στο εν λόγω περιστατικό οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν... ντυθεί με διακριτικά της ΑΕΚ!

Όπως τόνισε: «Στις 11 Σεπτεμβρίου 2016, σύμφωνα με τους αστυνομικούς απετράπη νέα επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών. Ήταν συγκεντρωμένα 40 άτομα στην περιοχή του Χαϊδαρίου, τα οποία σύμφωνα με την αστυνομία σκόπευαν να κάνουν επίθεση σε σύνδεσμο στο Περιστέρι. Επενέβησαν οι αστυνομικοί και το απέτρεψαν. Σύμφωνα πάλι με τις ίδιες πληροφορίες, αυτά τα άτομα είχαν βάλει διακριτικά της ΑΕΚ, φορούσαν διακριτικά της ΑΕΚ, χωρίς όμως να είναι οπαδοί της ΑΕΚ. Εκτιμάται ότι έγινε για να παραπλανήσουν τις αρχές. Η αστυνομία εκτιμά ότι ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού». 





Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.