Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

Το Kefalonia Sport News βρέθηκε το απόγευμα στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης για τον αγώνα της 4ης (ουσιαστικά 2ης) αγωνιστικής της Super League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα.




Με γκολ του Μάρκους Μπέργκ στο 38' και στο 75' του Ρόμπιν Λούντ στο 54'  και του Σεμπάστιαν Λέτο στο 88' ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα του ΠΑΣ με 4-0 κάνοντας το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά καλός καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε δοκάρι, ενώ έχασε αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, δείχνοντας ότι ξεπέρασε γρήγορα την ήττα από τον Άγιαξ την Πέμπτη. 
Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες. Στα μισά του 1ου ημιχρόνου αποβλήθηκε ορθώς ο τερματοφύλακας καθώς μπλόκαρε τη μπάλα εκτός περιοχής, ενώ προς το τέλος του αγώνα μετά τον τραυματισμό παίκτη, δεν υπήρχε δυνατότητα για αλλαγή καθώς είχαν ήδη συμπληρωθεί και οι τρεις Που είχε η ομάδα στη διάθεσή της.

Πηγή: Kefalonia Sport News
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.