Πιο κοντά στο final-6...Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου-Ηρακλής Πύργου 48-32.

Σ΄ένα παιχνίδι που από νωρίς έδειξε ποιος είναι ο καλύτερος, το παιδικό τμήμα του Ληξουρίου νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή, υπερκαλύπτοντας
την διαφορά των 10 πόντων με την οποία είχε ηττηθεί στο ματς του πρώτου γύρου στον Πύργο, βάζοντας έτσι σοβαρή υποψηφιότητα για την πρόκριση στα τελικά των έξι καλύτερων ομάδων της περιφέρειας Αχαΐας-Ηλείας για δεύτερη συνεχόμενη φορά-4ος μεταξύ 28 ομάδων της Ε.Σ.Κ.Α-Η την χρονιά 2012-2013.
Ο αγώνας ξεκίνησε καλά για τους νησιώτες, που βρέθηκαν με το τέλος της πρώτης περιόδου προηγούμενοι με 13-2. Στη συνέχεια ο Πύργος ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι και το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Ληξουρίου μπροστά στο σκορ με 21-9. Στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο και με συνεχόμενη πίεση οι Παίδες του Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου, πήραν αυτό που ήθελαν και με το τελευταίο σφύριγμα της γραμματείας, ο πίνακας έγραψε το τελικό 48-32.
Η εξέλιξη -ανά περίοδο- του αγώνα:13-2, 21-9, 34-20, 48-32
Συμμετοχές & πόντοι:
Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου (Μανώλης Δούλιας) Αντωνάτος 8 (1), Αραβαντινός 2, Μπελίτσης, Κουμουνδούρος 13, Πυλαρινός 6. Δεστούνης, Πλαίτης, Παγώνης 12 (1), Παριώτης, Αρακλησιάνος, Μπακούρος 7 (1)
Ηρακλής Πύργου (Διονύσης Διαμαντόπουλος) Θεοδωράκης 3, Παρασκευόπουλος 5 (1), Μητσέλος 15 (2), Λαμπρόπουλος 2,  Γιαννόπουλος 3 (1), Κωσταρέλος, Μητσέλος, Γαλανόπουλος 2, Βαρελάς 2, Κωνσταντινόπουλος, Λουκίσας.


Την επόμενη τελευταία αγωνιστική του χρόνου, ο Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου υποδέχεται τον Κόροιβο Αμαλιάδας.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.