ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΟΚΙ







Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0 είναι η πρώτη φέτος στο πρωτάθλημα ) αναδείχθηκαν Παγκεφαλληνιακος και ΑΟΚΙ  στο ματς για της 10ης αγωνιστικής .
Φτωχό θέαμα, με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται προσανατολισμένες στην αμυντική λειτουργία τους και να μην παίρνουν πολλά ρίσκα στην επίθεση. Μοιραία, το 0-0 ήρθε ως φυσιολογικό αποτέλεσμα στο τέλος, γεγονός που δεν επέτρεψε σε κανέναν από τους δυο να πλησίαση ακόμα περισσότερο την τετράδα του πρωταθλήματος .
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Παγκεφαλληνιακος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι έχοντας μια ελαφρά υπεροχή στο κέντρο. Οι γηπεδούχοι έκαναν 3-4 καλές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον ΑΟΚΙ  που βλέποντας ότι δεν μπορούν να τους απειλήσουν βγήκε σίγα σίγα από το «καβούκι » ισορροπούσε το παιχνίδι ιδιαίτερα μετά το 20` και δημιούργησε αυτός της προϋπόθεσης για να προηγηθεί . Εντυπωσιακό ανάποδο σουτ του Βουκελατο στο 5` περνά λίγο άουτ . απάντηση στην ευκαιρία του ΑΟΚΙ θα δώσει ο Νουρεντίνι στο 20 ` θα ξεπεταχτεί στην πάσα του Αρμάντο στο κενό χορό βγαίνοντας τε-τε-τετ με τον τερματοφύλακα του ΑΟΚΙ που θα «ψαρέψει» τον νεαρό και θα αποσοβήσει τον κίνδυνο. Τελευταία στιγμή ο αμυντικός του ΑΟΚΙ  Κ. Παπαναστασάτος και θα διώξει την μπάλα κόρνερ πριν προλάβει ο Παπαθεοδωρόπουλος  να την σπρώξει στα δίχτυα του Αγκούσι στην σέντρα του Νουρεντίνι . Μπέρδεμα του τερματοφύλακα και του αμυντικού του Παγκε που έδιωξε στα τυφλά δίνοντας την ευκαιρία στον Βουκελατο να σουτάρει από αρκετά μακριά στην ανυπεράσπιστη εστία αλλά η μπάλα  θα περάσει άουτ. Την ιδία τύχει θα έχει ακόμα μια προσπάθεια του Βουκελατου στο 43` που προσπάθησε με λάμπα να κρεμάσει τον Ζαμπαυτη.   
Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν καταστάσεις στην εστία του Παγκε αλλα δεν τα κατάφερναν , ήταν αρκετά φλύαρη και τις περισσότερες φορές είχαν λάθος επιλογές . Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα και για τους γηπεδούχους που προσπαθούσαν να βρουν με μεγάλες μπαλιές  (δείγμα κούρασης και εκνευρισμού) τους επιθετικούς που ήταν τις περισσότερες φορές εύκολη λεία για την άμυνα του ΑΟΚΙ . Ελάχιστες ήταν η καλές στιγμές και για τις δυο ομάδες . Στο 70` κεφαλια του Χαλιώτης ύστερα από το φάουλ του Παπαναστασάτου μέσα από την περιοχή θα απόκρουση οτερματοφυλακα του Παγκε . 81΄ ο Τούρλας θα πιάσει την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Παπαθεοδωρόπουλου αλλά η μπάλα θα περάσει πανοω από το οριζόντιο δοκάρι του Αγκούσι . Την Τελευταία ευκαιρία θα την έχει ο Παγκε στο 91` με τον Τουρλα να κερδίζει δυο κόντρες από του  αμυντικούς και τον τερματοφύλακα του ΑΟΚΙ που είχε βγει να κόψει την μπάλα τελικα αυτή θα πάει στα πλαγιά με τον Τουρλα να πλασάρει σε κενή όστια και τον Χαλιωτη θα προλαβαίνει την τελευταία στιγμή .
Παγκεφαλληνιακός:(Γ. Βασιλάκης), Ζαμπαύτης, Θωμάς, Κίριο, Αντωνίου, Βεκερίδης, Αρμάντο, Νουρεντίνι, Παπαθεοδωρόπουλος, Κοτίνης (69’ Ντεντλάλα), Τούρλας, Κατσιγιώργης (86’ Ροζάριο).
Α.Ο.Κ.Ι.:(Ι. Τζουγανάτος), Αγκούσι, Παπαναστασάτος Ν., Παπαναστασάτος Κ. (90+2 Μάρης), Μαρκαντωνάτος, Πλατανίτης (80’ Πολλάτος Διον.) Βουκελάτος (78’ Κανάκης), Χαλιώτης, Παρασκευόπουλος, Λαμπρόπουλος.



Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.