Ντέρμπι ,ποιο ντέρμπι- Το λες και… πάρτι .

Το λες και… πάρτι. Στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής , ο ΑΟΚΙ  υποδεχόταν την ΑΕΚ. Ωστόσο, αλλιώς τα περίμεναν οι γηπεδούχοι και αλλιώς τους εξελίχθηκαν τα πράγματα.
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν έναν… περίπατο  επικρατώντας 0-5 .
 Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Κούκλη, ο οποίος σκόραρε  δυο  φορές έχοντας εξαιρετική απόδοση ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος ,από κοντά  του Μπαζαρογλου και Κρουτη που σκόραραν από ένα γκολ . Αγώνα ουσιαστικά είχαμε για 15 λεπτά με τον ΑΟΚΙ να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει , καλά κλεισμένος από τους παίχτες της  ΑΕΚ που δεν του αφήναν πολύ χώρο για να κάνει  παιχνίδι .
 Με πολλές λάθος πάσες η ομάδα του ΑΟΚΙ από το συνεχή πρεσιγκ στα χαφ από την  ΑΕΚ και με εξουδετερωμένους τους επιθετικούς του δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Αννινου που την κρατά για 900` λεπτά ανέπαφη ρεκόρ για τα δεδομένα του πρωταθλήματος μας. Σε αντίθεση με την ΑΕΚ που ήταν ουσιαστική ,έβγαζε αρκετή φρεσκάδα στο παιχνίδι της και με αρκετές λύσης στα προβλήματα που είχε βάλει ο αντίπαλος, με εξαιρετικό κοουτσαρισμα από τον πάγκο  έφτασε σε μια μεγάλη όσο και δικαία νίκη που της εξασφαλίζει τον άτυπο τίτλο τις πρωταθλήτριας χειμώνα.
Τα γκολ του αγώνα   
Στο 21` Σουτ του Εμιλιάνο  κοντράρει στον Χαλιώτη και στην επαναφορά της ο Κούκλης θα την στείλει στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ 0-1.
Ο Κούκλης στο 26’ με εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό πλασέ λίγο μέσα από την περιοχή 0-2.
Στο 57’. ο Θανάσης Μπαζάρογλου θ με διαγώνιο πλασέ νίκα τον πρώην σύμπηκτη του για το 0-3
στο 71’ κάθετη πάσα του Μπαζάρογλου  στον Κρουτη που δεν θα δυσκολευτεί θα πετύχει το 0-4. 
Στο 89’ σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Αγκούσι ο Εμιλιάνο θα χριστεί και αυτός σκόρερ 0-5.
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τζουγανάτος), Αγκούσι, Παπαναστασάτος Κ. (74’ Μαρκαντωνάτος), Παπαναστασάτος Ν., Μπενετάτος, Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος, Κανάκης, Βουκελάτος (74’ Δρόσος), Πολλάτος Αλ., Πολλάκης, Κουμαριώτης Π. (46’ Πολλάτος Δημ.).
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης, λούλουδας, Αντωνόπουλος (79’ Στεφανάτος), Σπανός, κούκλης, κρούτη, Κόμητας, Τανουσάι, Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (76’ Ζαμπαύτης).







Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.