Ασταμάτητος ο ΑΣΚ –Νίκη με 45 πόντους διαφορά κόντρα στο Σκαγιοπούλειο και 6 στα 6 στη Β’ ΕΣΚΑ-Η

Ασταμάτητος μοιάζει πραγματικά ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά στην πορεία του στη Β’ ΕΣΚΑ-Η. 

Η ομάδα μας  συνέτριψε στην Πάτρα και το Σκαγιοπούλειο με το εντυπωσιακό 71-26 (45 πόντοι διαφορά!), έκανε το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα και το σημαντικότερο απομακρύνθηκε από τους διώκτες του.


Είναι χαρακτηριστικό πως αυτή τη στιγμή ο ΑΣΚ που βρίσκεται στην κορυφή έχει δύο νίκες περισσότερες από τον 2ο στη βαθμολογία της Β’ ΕΣΚΑΗ!

Κόντρα στο Σκαγιοπούλειο, οι παίκτες του Λεωνίδα Παπαδάτου έδειξαν για μία ακόμη φορά τις αρετές τους. Καλή άμυνα (η καλύτερη αυτή τη στιγμή του πρωταθλήματος), υπεροχή στα ριμπάουντ, τρέξιμο στον αιφνιδιασμό, καλές επιλογές στην επίθεση.

Κόντρα στο Σκαγιοπούλειο, ο ΑΣΚ πήρε σταδιακά τη διαφορά και με το ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο, ουσιαστικά καθάρισε οριστικά τον αγώνα.

Ηταν το τελευταίο παιχνίδι του ΑΣΚ για το 2013. Πλέον οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αδρών θα συνεχιστούν στις 4 Ιανουαρίου 2014 με αντίπαλο τη Γαλήνη στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».

Διαιτητές: Τσούνας - Τσαουσόγλου
Δεκάλεπτα: 6-11, 12-26, 15-46, 26-71

ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ (Μιχαλόπουλος): Σωτηρόπουλος 1, Θεωδωράκης 2, Γρηγορακάκης 3, Αγοράνος 6, Μοσχονάς 8, Παπαθωμάς 4, Μακρής 2, Παππάς.
ΑΣΚ (Λ. Παπαδάτος): Χρηστάτος 2, Κρητικός 13(1), Σαρρής 7 (1), Καλαφάτης 5 (1), Γεμενετζής 15 (2), Βαλλιανάτος 17, Αγγελάτος 2, Μητρόπουλος 2, Καβαλλιεράτος 8.

Ο ΑΣΚ παροτρύνει τους αθλητές του να αγωνιστούν στο φιλανθρωπικό τουρνουά

Για το τουρνουά 3Χ3 που θα διοργανωθεί μετά τα Χριστούγεννα στο κλειστό Αντώνης Τρίτσης στις 28 Δεκεμβρίου, ο ΑΣΚ παροτρύνει τους αθλητές του να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να στηρίξουν έτσι την φιλανθρωπικό σκοπό αυτής της ενέργειας.

Ο ΑΣΚ είναι στη διάθεση των διοργανωτών για οποιαδήποτε βοήθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη διεξαγωγή του.

Κυκλοφόρησαν  τα ημερολόγια του ΑΣΚ

Παράλληλα ο ΑΣΚ ανακοινώνει πως  κυκλοφόρησαν και τα νέα ημερολόγια με φωτογραφίες από όλα τα τμήματα του συλλόγου. 


Τα ημερολόγια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».  
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.