Α` Ερασιτεχνική – Το pre game της 5ης αγωνιστικής


Και ενώ μπήκαμε αισίως στον προτελευταίο μήνας του 2013, το πρωτάθλημα της Α` Ερασιτεχνικής συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο  9/10 με την 5η αγωνιστική

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις, κυρίως ανάμεσα σε ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία τους αλλά και σε συλλόγους που έχουν… καταθέσει τα διαπιστευτήρια τους φέτος. Με δυο ματς το Σαββάτο (ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ & ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ - ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ) και τρία την Κυριακή (ΑΟ ΣΑΜΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι. ,  ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ  & ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ - ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ) θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική.
Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η ΑΕΚ.  

Το πρόγραμμα και η διαιτητές :
Α Κατηγορια(5η αγωνιστική)
Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα
Διαιτητές
1.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Σάββατο
09/11/13
15:00
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ Β., ΔΟΥΚΑΚΗΣ Κ.
2.
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
Σάββατο
09/11/13
15:00
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ Ε., ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Α., ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Γ.
3.
ΑΟ ΣΑΜΗΣ
Α.Ο.Κ.Ι.
Κυριακή
10/11/13
15:00
ΜΑΤΙΑΤΟΣ Δ., ΑΒΑΖΑΡΟΣ Χ., ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
4.
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ
Κυριακή
10/11/13
15:00
ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ Γ., ΣΠΥΡΑΤΟΣ Α., ΜΥΡΣΙΝΙΑΣ Γ.
5.
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
Κυριακή
10/11/13
15:00
ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Β., ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Θ.

Ας δούμε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής, με μία μίνι ανάλυση των 5 αγώνων του Σαββατοκύριακου    9 /10 :

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/10/2013
H ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ   -   ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ B
 
Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στο γήπεδο Αργοστολιού  το μεσημέρι 15:00 του Σαββάτου , ανάμεσα  σε Παγκεφαλληνιακο και Παλληξουριακο , δύο ομάδες που παρουσιάζονται αρκετά ενισχυμένες. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν τη νίκη, η οποία θα τους διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. 
Ο στόχος άλλωστε για φέτος είναι όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά και το ματς με τους Ληξουριώτες είναι αρκετά σημαντικό για την υλοποίηση αυτού του στόχου . Μπορεί ο "Παγκε" να προέρχεται από αγωνιστική απραξία αλλά η ομάδα έχει την δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα. 
Η ομάδα του Ληξουρίου , μετά την ήττα από την Εικοσιμια  την περασμένη Κυριακή, μια ήττα που δεν άξιζαν μίας και η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική με την ομάδα του Χαριτου να έχει τις ευκαιρίες αλλά να μην μπορεί να βρει την ουσία. 
Αυτό τους έχει  πεισμώσει και στον αγώνα με τον Παγκε θα κάνουν τα πάντα για να μην πέσουν για ακόμα μια φορά θύμα στης αστοχίας τους . 
Ο Παλληξουριακος  θα αγωνιστεί για το θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα, όπου οι «κυανόλευκοι» φέτος στραβοπάτησαν μόνο  με την Σαμη .
IWEHZ,KEKD.ID3MFXGFZ,EJD;OHF2PHZ,3KD.MKLJLKJKLJKLKJI

R Α.Ο.ΦΩΚΑΤΑ   -  Α.Ο.ΔΙΛΙΝΑΤΑ L

Παιχνίδι… αποδείξεων ,είναι αυτό που θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο το μεσημέρι 15:00 στις Κεραμείς  όπου ο γηπεδούχο Α.Ο.ΦΩΚΑΤΩΝ  υποδέχεται τα Διλινατα . Οι γηπεδούχοι το περασμένο Σαββατοκύριακο έχασαν στο τσακ από τον ΑΟΚΙ αλλά πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και δικαιούταν  έστω την ισοπαλία αλλά… 
Τώρα    θα υποδεχθούν πλήρεις τους Διλιναδες, και ευελπιστεί να έχει και την τύχη με το μέρος του κάτι που δεν είχε την περασμένη αγωνιστική έτσι ώστε να ξεκολλήσει  από το (0) περνώντας τους πρώτου του βαθμούς.
 Οι φιλοξενούμενοι φαίνετε να έχουν ανακάμψει αγωνιστικά στα τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα & κύπελλο έχουν μόνο νίκες , κάτι που έχει επηρεάσει θετικά στην ψυχολογία τους.
 Ο αγώνας μπορεί να θεωρείτε επικίνδυνος αλλά η ομάδα του Σπύρου Αλυσανδράτου έχει την εμπειρία να ανταπεξέλθει και να πάρει το «τρίποντο». 
POWDOMWKHZ1EK,EKD,EJUIRZFHNELKJ,;JD;EFJNFFKMX,KD,EJQIW

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/10/2013
J Α.Ο.ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ  -  Α.Σ.ΟΜΑΛΑ A

Το μεσημέρι  της Κυριακής 15:00 στις Κεραμείς η Εικοσιμία Υποδέχεται τα Ομαλά 

Στο μυαλό των γηπεδούχων υπάρχει μόνο μια σκέψη για αυτό το ματς νίκη και μόνο νίκη, καθέ άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφή για την ομάδα του Δημήτρη Ζησιμάτου  που μπορεί να κέρδισε την περασμένη αγωνιστική έναν αρκετά δύσκολο αγώνα αλλά δεν ικανοποίησε με την απόδοση της. 

Στο κυνήγι για την τετράδα τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζεις εύκολα και αυτός θα είναι ο στόχος . Για τους φιλοξενούμενους ο αγώνας θα είναι αρκετά δύσκολος , τα προβλήματα για τους «Βουνίσιους» δεν έχουν λυθεί τελείως.
 Η θέση του προπονητή μπορεί να έχει βρει προσωρινά κάτοικο αλλά η ομάδα χεριάζετε κάτι μόνιμο για να μπορέσει να ανακάμψει. 
Δύσκολα τα πράγματα λοιπόν για τα Ομαλα αλλά θα το παλέψει όσο μπορεί .
KHHGDHNZWJED;2EMPK[PEF[Z.POZKJIOJF,X[2]Z/[E/OPVPVVJV CQOZ;

C Α.Ο.ΠΡΟΝΝΟΙ   -   Α.Ο.ΠΡΟΟΔΟ ΙΘΑΚΗΣ ;

  Ένα ακόμη ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής, Προννοι και Προοδος θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους το μεσημέρι 15:00 της Κυριακής στο γήπεδο των Τζαννατων . Για τους γηπεδούχους ο αγώνας με την Πρόοδο είναι πολύ σημαντικός ιδιαίτερα μετά την ήττα που υπέστη την περασμένη αγωνιστική από τα Ομαλα . 
Το τρίποντο σε αυτό το ματς κρίνεται  αναγκαίο για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση και να μπορέσουν να ατενίσουν το μελών με περισσότερη αισιοδοξία. Στην ομάδα έχουν αρχίσει και γυρίζουν σημαντικές μονάδες που έλειψαν  στα πρώτα ματς οπότε θεωρούν ότι το συγκεκριμένο  παιχνίδι είναι μια αρχή για κάτι καλύτερο στο μέλλων
Τα ιδία πάνω κάτω ισχύουν και για την ομάδα της Ιθάκης που έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα να λύση ιδιαίτερα όταν παίζει μακριά από το νησί του Οδυσσέα .
Για την ομάδα της προόδου και η ισοπαλία θα θεωρηθεί  μεγάλο αποτέλεσμα , βρίσκεται σε αγωνιστική έπραξα αρκετές μέρες λόγο του προβλήματος μετακινήσεις και θα έχει επηρεαστεί   λογικά . 
QWERTYUIIOP[MLK;LMC/ME;KCVJHKLJFEPHF1OF3J1PK1MK,ZKD3IP

[P Α.Ο.ΣΑΜΗΣ  -  Α.Ο.Κ.Ι. Q

Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αναμφίβολα το παιχνίδι που κλείνει  την αγωνιστική στο  γηπέδου του Αργοστολιού 15:00  ανάμεσα στην Σάμη και τον Α.Ο.Κ.Ι .
 Η ομάδα της  Σάμη που φέτος έχει βελτιωθεί αρκετά κυνηγώντας την τετράδα θέλει να περάσει «αναίμακτα» από το ντέρμπι με τον ΑΟΚΙ που έχει αρκετά προβλήματα . 
Είναι λοιπόν η ευκαιρία για την ομάδα του Θόδωρου Βουκελατου να πάρει το τρίποντο που θα την φέρει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πινάκα. Ενισχυμένη κάτω από τα δοκάρια και με καλή ψυχολογία παρά την ήττα την περασμένη αγωνιστική από την πρωτοπορώ ΑΕΚ οι γηπεδούχοι πάνε στο ντέρμπι για το τρίποντο . 
Για τους φιλοξενούμενους που ακόμα ψάχνουν την αγωνιστική τους ταυτότητα ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ορόσημο για πολλούς λόγους. 
Την περασμένη αγωνιστική κέρδισαν μεν  τα Φωκατα στο τσακ αλλά η αποδώσει της ομάδας δεν ήταν και για οσκαρ . Φυσικά και ξέρουν στην ομάδα ότι με μια ανάλογη  απόδοση δεν θα έχουν τύχη απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Σάμης.

Qwlrnwkjenfwkjenfwkencsdm,cnsl;dnc wlefnqwemcq;wlknc;lkwdc


 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 4 ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ 

Α.Ο.Κ.
Ι.
ΑΕ
ΚΕΦΑΛΛ
ΗΝΙΑΣ
ΑΟ
ΔΙΛΙΝΑ
ΤΩΝ
ΑΟ
ΕΙΚΟΣΙ
ΜΙΑΣ
ΑΟ
ΠΑΛΛΗΞ
ΟΥΡΙΑΚ
ΟΣ
ΑΟ
ΠΡΟΝΝΟ
Ι
ΑΟ
ΠΡΟΟΔΟ
Σ
ΙΘΑΚΗΣ
ΑΟ
ΣΑΜΗΣ
ΑΟ
ΦΩΚΑΤΑ
ΑΣ
ΟΜΑΛΩΝ
ΤΡΩΙΑΝ
ΑΤΩΝ
ΤΑ
ΟΜΑΛΑ
ΠΑΟ
ΠΑΓΚΕΦ
ΑΛΛΗΝΙ
ΑΚΟΣ
Α.Ο.Κ.Ι.-4-02-1
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-5-0
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ0-2-Αναβλήθηκε
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ-3-0
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ0-3-4-0
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ2-61-2-
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ1-1-1-2
ΑΟ ΣΑΜΗΣ0-21-1-
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ0-5-2-3
ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ ΤΡΩΙΑΝΑΤΩΝ ΤΑ ΟΜΑΛΑ0-11-00-2-
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΌΓΙΑ

ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝίκεςΙσοπαλίεςΉττεςΥπέρΚατά
1.ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ124400140
2.Α.Ο.Κ.Ι.104310134
3.ΑΟ ΣΑΜΗΣ7421143
4.ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ7321071
5.ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ6320153
6. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ6320154
7.ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ 3310213
8.ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ3310227
9.ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ1301228
10.ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ04004313
11.ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ04004313

ΕΠΌΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ 

6η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - ΑΟ ΦΩΚΑΤΑΔΗΜ. ΙΘΑΚΗΣΣάββατο16/11/1311:00
ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ ΤΡΩΙΑΝΑΤΩΝ ΤΑ ΟΜΑΛΑ - ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΣάββατο16/11/1315:00
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙΔΗΜ. ΚΕΡΑΜΕΙΩΝΣάββατο16/11/1315:00
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ - ΑΟ ΣΑΜΗΣΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΚυριακή17/11/1312:00
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΚυριακή17/11/1315:00
Ρεπό: Α.Ο.Κ.Ι.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.