Α` ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ – ΤΟ PRE GAME ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Φτάσαμε αισίως στην τέταρτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α`  Ερασιτεχνικής και οι ομάδες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς έχοντας ως βασικό μέλημα τη συγκομιδή όσων περισσότερων βαθμών είναι δυνατόν ενόψει της συνέχειας. Η μέχρι τώρα εικόνα της κατηγορίας φανερώνει πως μεγάλη αναμένεται να είναι η μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιες  θα είναι τελικά οι  ομάδες που θα αποχαιρετήσουν, γεγονός που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Το Σάββατο λοιπόν ανοίγει η αυλαία
της 4ης με ένα  παιχνίδια μάλιστα θεωρείτε ότι  είναι το ντέρμπι στις αγωνιστικής ανάμεσα στην Σάμη και την ΑΕΚ. Το άλλο παιχνίδι ανάμεσα στην Πρόοδο και τα Διλινατα  τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί , μιας και δεν υπάρχει θαλασσιά συγκοινωνία για την Ιθάκη . Το κυρίως «πιάτο» της 4ης αγωνιστικής είναι την Κυριακή με τρεις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας και μια για το κύπελλο ανάμεσα στον Οδυσσέα Ιθάκης  και τον Πυλαριακο στην ρεβάνς του 3-1 υπέρ του Οδυσσέα. Για τα  παιχνίδια του πρωταθλήματος έχουμε, την ομάδα του Α.Ο.Κ.Ι. να υποδέχεται τα Φωκατα , Ο Παλληξουριακος να αναμετράται με την Εικοσιμια και τα Ομαλα και Προννοι  διασταυρώνουν τα Ξίφη τους για μια θέση στον ήλιο.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Παγκεφαλληνιακος .
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Α Κατηγορια
(4η αγωνιστική)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
1.ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ - ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΣάββατο02/11/1311:00Αναβλήθηκε
2.ΑΟ ΣΑΜΗΣ - ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΣάββατο02/11/1315:00ΜΑΤΙΑΤΟΣ Δ., ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΜΥΡΣΙΝΙΑΣ Γ.
3.Α.Ο.Κ.Ι. - ΑΟ ΦΩΚΑΤΑΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΚυριακή03/11/1310:30ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Β., ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Γ.
4.ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΚυριακή03/11/1313:00ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ Ε., ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Δ., ΔΟΥΚΑΚΗΣ Κ.
5.ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ ΤΡΩΙΑΝΑΤΩΝ ΤΑ ΟΜΑΛΑ - ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΚυριακή03/11/1315:30ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Α.
ΚΥΠΕΛΛΟ Α Φάση 1η Σειρά
(1η φάση)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
6.ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣ - ΑΠΣ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣΔΗΜ. ΣΤΑΥΡΟΥΚυριακή03/11/1300:00ΚΙΟΣΗΣ Κ., ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Γ., ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ι.

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/11/13
Α.Ο.ΣΑΜΗΣ    -   Α.Ε.Κ.
Το Σάββατο στο Δακ Αργοστολίου στις 15:00 η Σάμη υποδέχεται την ΑΕΚ ίσως στο ποιο σημαντικό παιχνίδι τις 4ης αγωνιστικής . Η ομάδα του Θόδωρου Βουκελατου δείχνει με την μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα ,ότι θα είναι  μια εκ των ομάδων που θα παλέψουν για την τετράδα και ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ένα καλό τεστ αντοχής.

 Έχοντας δυο νίκες και μια ισοπαλία στο ενεργητικό της, παίζοντας αρκετά ελκυστικό ποδόσφαιρο, η Σάμη δείχνει ικανή για το καλύτερο σε αυτό το ματς. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Σπυρου Παπαδατου  είχε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα έχοντας το 3 στα 3 και την πρώτη θέση στην βαθμολογία, Οι «κιτρινόμαυρη » θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί που έχουν δημιουργήσει στο πρωτάθλημα και μία ακόμα νίκη με αντίπαλο την Σάμη που θα τους εδραιώσει  ακόμα περισσότερο στην κορυφή. Αγωνιστικά οι ομάδες δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα ,και περιμένουμε να δούμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες.
ΚΥΡΙΑΚΗ 3/11/13
Α.Ο.Κ.Ι    -   ΦΩΚΑΤΑ
Το πρωί 10:30 της Κυριακή στο Δακ Αργοστολιου ο πληγωμένος και προβληματικός ΑΟΚΙ υποδέχεται τα Φωκατα. Ο προβληματικός στα δυο τελευταία παιχνίδια (ένα για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο που γνώρισε μάλιστα μια αναπάντεχη ήττα από τον Ηρακλή Πρωννων ομάδα Β` Κατηγορίας ) ΑΟΚΙ θα ψάξει σε αυτό το ματς την αγωνιστική όσο και ψυχολογική του ανάκαμψη κερδίζοντας με πιστικό τρόπο το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Πράγμα δύσκολο αν αναλογιστούμε τα προηγούμενα… δεν έχει όμως αλλά περιθώρια για απώλειες αν θέλει να είναι παρών. Τα Φωκατα από την άλλη θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να πάρουν έστω και την ισοπαλία που θα είναι  σαν νίκη για αυτούς . Με καλή ψυχολογία λοιπόν  μετά την νίκη –πρόκριση στο κύπελλο τα Φωκατα θα διεκδικήσουν τα πάντα από αυτό το ματς και ότι έρθει καλός να έρθει.
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Αμέσως μετά το τέλος του πρωινού αγώνα στο Δακ 13:00 ο Παλληξουριακος υποδέχεται την Εικοσιμία σε ένα αρκετά δυνατό και ενδιαφέρων παιχνίδι για την 4η αγωνιστική.
Το σερί των δύο τελευταίων αγωνιστικών θέλει να συνεχίσει η ομάδα του Παλληξουριακου με αντίπαλο την Εικοσιμια  αποδεικνύοντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση φέτος. 
Οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτό το παιχνίδι θα μετρήσουν δυνάμεις και αντοχές απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα όπως είναι η Εικοσιμια . Για τους φιλοξενούμενους του Δημήτρη Ζησιματου το σύνθημα είναι ένα νίκη και καλή εμφάνιση .Οι ομάδα προέρχεται από ποδοσφαιρική απραξία μιας και την περασμένη αγωνιστική είχε  ρεπό και είναι ένα ζήτημα.
ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ   -   ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ


Και η αυλαία για την 4η αγωνιστική κλείνει στις 15:30 στο Δακ με


το ντέρμπι των ουραγών Ομαλα και Προννοι κοντράρονται για τους πρώτους τους βαθμούς  στο πρωτάθλημα. Και τα δυο σωματεία είναι με την πλάτη στον τοίχο , και θα επιδιώξουν την νίκη μιας και οποίος χάσει θα μείνει στον πάτο τις βαθμολογίας με ότι συνεπάγεται. Το «ροζ φύλλο» είναι το δέλεαρ και για του δυο και θα δώσουν τα πάντα για να το αποκτήσουν.
=======================================================================
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 
Α.Ο.Κ.
Ι.
ΑΕ
ΚΕΦΑΛΛ
ΗΝΙΑΣ
ΑΟ
ΔΙΛΙΝΑ
ΤΩΝ
ΑΟ
ΕΙΚΟΣΙ
ΜΙΑΣ
ΑΟ
ΠΑΛΛΗΞ
ΟΥΡΙΑΚ
ΟΣ
ΑΟ
ΠΡΟΝΝΟ
Ι
ΑΟ
ΠΡΟΟΔΟ
Σ
ΙΘΑΚΗΣ
ΑΟ
ΣΑΜΗΣ
ΑΟ
ΦΩΚΑΤΑ
ΑΣ
ΟΜΑΛΩΝ
ΤΡΩΙΑΝ
ΑΤΩΝ
ΤΑ
ΟΜΑΛΑ
ΠΑΟ
ΠΑΓΚΕΦ
ΑΛΛΗΝΙ
ΑΚΟΣ
Α.Ο.Κ.Ι.-4-0
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-5-0
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ0-2-Αναβλήθηκε
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ-3-0
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ-4-0
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ2-61-2-
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ1-1-1-2
ΑΟ ΣΑΜΗΣ1-1-
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ0-5-2-3
ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ ΤΡΩΙΑΝΑΤΩΝ ΤΑ ΟΜΑΛΑ0-10-2-
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ0-1-

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
 
ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝίκεςΙσοπαλίεςΉττεςΥπέρΚατά
1.ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ93300120
2.Α.Ο.Κ.Ι.73210113
3.ΑΟ ΣΑΜΗΣ7321041
4.ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ6220050
5.ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ6320154
6.ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ4211041
7.ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ3310227
8.ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ1301228
9.ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ ΤΡΩΙΑΝΑΤΩΝ ΤΑ ΟΜΑΛΑ0200203
10.ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ03003211
11.ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ03003312
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.