ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΟΑ


Δεν τα κατάφερε ο Ν.Ο.Α στην  Καβαλά οπού έχασε από τον ΠΑΟΚ ΜΕ 16-6 για την 4η αγωνιστική της Α1 ανδρών στην υδατοσφαίριση.
Βόλτα στην Καβάλα ο ΠΑΟΚ…
Ο ΠΑΟΚ πήρε άνετα τη νίκη, την τρίτη του στο φετινό πρωτάθλημα σε τέσσερις αγώνες (έχει και μια ισοπαλία) στην αναπληρωματική του έδρα, στο κολυμβητήριο της Καβάλας, στο ματς με τον ΝΟ Αργοστολίου με 15-6 για την 4η αγωνιστική της Α1 ανδρών στην υδατοσφαίριση.
Οι παίκτες του δικεφάλου επέβαλαν το ρυθμό τους από το ξεκίνημα και αύξαναν τη διαφορά μέχρι το φινάλε. Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Μίμης Αληχανίδης που πέτυχε 4 γκολ.
ΠΑΟΚ – ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 15-6
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-1, 3-1, 4-1, 4-3.
ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ. 4, Κόχειλας Ι. 2, Αληχανίδης Β., Κόλιανιν 2, Παπαποστόλου 1, Βογιατζόγλου, Κατσουλάκης 2, Αργυρός 1, Σολανάκης 3.
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης 1, Μεζίλης, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης Π., Δανούρδης 2, Μίσιτς, Ματαράγκας 1, Σφάντος, Κωνσταντόπουλος, Καστανάκης, Μπελέρης 2, Ντότσικας.

Διαιτητές: Αδαμάσογλου, Κυράνης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Μιχαηλίδης
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.