Το ποδόσφαιρο όλα τα μπορεί!

20131121-082543.jpg
Ο 21χρονος Ντόμπρι από τη Βουλγαρία, αφοσιωμένος οπαδός της ΤΣΣΚΑ Σόφιας δεν είναι η κλασική περίπτωση φιλάθλου. Είναι τυφλός και αυτή τη στιγμή ζει το όνειρό του…


Ένας φίλος του αποφάσισε να του κάνει μια έκπληξη και σε συνεργασία με μια τηλεοπτική εκπομπή κατάφερε όχι μόνο να παραβρεθεί ο Ντόμπρι σε ματς της αγαπημένης του ομάδας, αλλά να γνωρίσει και από κοντά τα είδωλα του! Τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ, Στόικο Μλαντένοφ και τους παίκτες!
Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Νατάλια Σιμεόνοβα, ανέλαβε να φέρει το εγχείρημα εις πέρας και σε συνεργασία με τον υπεύθυνο Τύπου της ομάδας, Ιβάν Τσέντσεφ, ο Ντόμπρι έκανε το όνειρό του πραγματικότητα!
Μόλις έγινε η προβολή της εκπομπής, όλη η χώρα συγκινήθηκε από τη δύναμη και το κουράγιο του Ντόμπρι και την αγάπη του για την ομάδα.
Λίγες μέρες μετά, η ΤΣΣΚΑ τον προσκάλεσε να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τη Λουντογκόρετς, με τον Ντόμπρι να αποθεώνεται από όλο το γήπεδο, τους οπαδούς και των δύο ομάδων, με τον άτυχο φίλαθλο να λυγίζει και αυτός από συγκίνηση, ξεσπώντας σε κλάματα.
Μετά το ματς, ένας από τους μεγαλύτερους συνδέσμους οπαδών της ομάδας έβαλε μπροστά έναν έρανο προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να κάνει ο Ντόμπρι μια εγχείρηση που χρειάζεται για να ξαναβρεί το φως του…
«Αγαπητοί φίλοι, ο Ντόμπρι χρειάζεται 7500 ευρώ για μια εγχείρηση που θα του επιτρέψει να αποκατασταθεί η όραση του και να δει την αγαπημένη του ομάδα να πρωταγωνιστεί ξανά. Το ποσό δεν είναι μεγάλο για μια τέτοια εγχείρηση! Ολοι μπορούμε να βοηθήσουμε, συνεισφέροντας στον τραπεζικό του λογαριασμό! Ας βοηθήσουμε τον αδερφό μας!», έλεγε η ανακοίνωση των οργανωμένων.
Για τον σκοπό αυτό στο επερχόμενο ντέρμπι με τη Λέφσκι Σόφιας θα υπάρχουν στο γήπεδο ειδικά ταμεία, στα οποία οι φίλαθλοι θα μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά.
Ποιος είπε πως το ποδόσφαιρο δεν κάνει θαύματα;
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.