ΣΤΟΥΣ "8" ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ


Σε ένα   μέτριο παιχνίδι τα Διλινατα κέρδισαν για δεύτερη φόρα κέρδισαν την ομάδα Των Ομαλων με 2-0 και πέρασε στους «8» του κυπέλλου.
Και οι δυο ομάδες έπαιξαν για την πρόκριση αλλά τα Διλινατα ήταν καλύτερα σε όλοι την διάρκεια του αγώνα και πανάξια πήραν την πρόκριση. Τι και αν οι παίχτες των Ομαλων προσπάθησαν να αντιστρέψουν την κατάσταση, πιέζοντας αρκετά στα πρώτα 15` λεπτά του αγώνα , δημιουργώντας δυο καλές ευκαιρίες με τους   Ντόκο στο 2`και  Χρ. Τσακαρισιάνο στο 8`, τελικα τα Διλινατα ηταν αυτά που προηγηθήκαν στο  στο 40' βάζοντας τέλος στα όνειρα των γηπεδούχων για πρόκριση.

Συγκεκριμένα ο Χρ. Τζωρτζάτος θα περάσει την μπάλα στην πλάτη της άμυνας των Ομαλών στον αμαρκάριστο Κύριο ο οποίος με πλασέ θα νικήσει τον Αρτούρ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα το(1-0). Από εκεί και πέρα τα πράγματα απλουστευτήκαν, με την ομάδα των Ομαλων να δέχεται αδιαμαρτύρητα την μοίρα τους . Τα Διλινατα θα σημειώσουν ακόμα ένα τέρμα στο 88` ο Γ. Αναλυτής θα εκμεταλλευτεί την ασυνεννοησία Μπελτσώνια-Αρτούρ και με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Ομαλά:(Βαγγέλης Κουρούκλης), Αρτούρ, Μαρκάτος Χρ. (80’ Γεωργόπουλος Νικ.), Γασπαρινάτος (81’ Γαλιατσάτος), Γκαζάρ, Καλογηράτος, Καπετάνιος, Μπελτσώνιας, Τσακαρισιάνος Χρ. (83’ Βαλλιανάτος), Μπάρκουλας, Ντόκο, Φράγκιας.
Διλινάτα:(Σπύρος Αλυσανδράτος), Παπαδημητρίου, Κύριος, Στεφανιώτης, Αναλυτής Θ., Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Διον., Τζωρτζάτος Χρ. (46’ Σκριβάνος), Αμβροσιάτος, Μύρτο (75’ Μποσίνης), Αναλυτής Γ., Μηλιώνης (62’ Λάσκαρης).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.