Α` Ερασιτεχνική – Το pre game της 3ης αγωνιστικής


Με τα  παιχνίδια τις 3ης αγωνιστικής συνεχίζετε αυτό το Σαββατοκύριακο (26/27/10) το πρωτάθλημα Α` ΕΠΣΚΙ 2013-14 . Μεγάλο παιχνίδι για αυτή την αγωνιστικής μπορεί να  θεωρηθεί  το Παγκεφαλληνιακος – Σάμη που θα πραγματοποιηθεί  το Σαββάτο , με την αυλαία τις αγωνιστικής να ανοίγει το πρωί τις ίδιας μέρας στην Ιθάκη με τον πρωτοπόρο ΑΟΚΙ  φιλοξενείτε από την Πρόοδο που αγωνίζεται για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της


Τα αλλά τρία παιχνίδια του προγράμματος θα διεξαχθούν την Κυριακη . Η επίσης πρωτοπόρος ΑΕΚ θα παίξει με τα Φωκατα στις Κεραμειες , τα Ομαλά υποδέχονται υπό την σκιά τις αποχώρησης του προπονητή Δ. Λιονατου τον πάντα δυνατό και με βλέψεις Παλληξουριακο ενώ οι Προννοι παίζουν στην έδρα τους με τα Διλινατα αναζητώντας την  πρώτη τους συγκομιδή βαθμών , κάτι που θα κυνηγήσουν και η Φιλοξενούμενη επιδιώκοντας να κάνουν «σεφτέ» στους βαθμούς για φέτος. Η Εικοσιμία αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:


Α Κατηγορια
(3η αγωνιστική)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
1.ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι.ΔΗΜ. ΙΘΑΚΗΣΣάββατο26/10/1311:00ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΤΟΥΛΑΤΟΣ Π., ΑΒΑΖΑΡΟΣ Χ.
2.ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΣΑΜΗΣΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΣάββατο26/10/1315:00ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ Γ., ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Δ., ΔΟΥΚΑΚΗΣ Κ.
3.ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ - ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣΔΗΜ. ΚΕΡΑΜΕΙΩΝΚυριακή27/10/1315:00ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ Γ., ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΒΑΧΛΗΣ Ι.
4.ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ ΤΡΩΙΑΝΑΤΩΝ ΤΑ ΟΜΑΛΑ - ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΚυριακή27/10/1315:00ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ Ε., ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Α., ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Β.
5.ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ - ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝΔΗΜ. ΤΖΑΝΝΑΤΩΝΚυριακή27/10/1315:00ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΗΣ Φ., ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Γ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/10/2013.
Α.Ο.ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ  -  Α.Ο.Κ.Ι
Η αυλαία τις 3ης αγωνιστικής ανοίγει το Σαββάτο το πρωί 11:00 στο Δημ. Γήπεδο Ιθάκης με την Πρόοδο να φιλοξενεί τον Α.Ο.Κ.Ι.
  Είναι το πρώτο παιχνίδι για την φετινή σεζόν στο νησί της Ιθάκης, και η γηπεδούχοι θα θελήσουν να στεφτεί με ένα θετικό αποτέλεσμα περνώντας ταυτόχρονο και τους πρώτους τους βαθμούς. Πράγμα δύσκολο, αλλά βασίζονται στο ότι θα κατέβουν στο γήπεδο σχεδόν πλήρεις μετά από καιρό. Η δυο πρώτες αγωνιστικές για την ομάδα της Ιθάκης δεν ήταν και ότι καλύτερο και αν θέλουν να ξεκολλήσουν από το (0) θα πρέπει να παλέψουν αρκετά .
 Ο Α.Ο.Κ.Ι θα ταξιδέψει στο νησί με την «σφραγίδα» του φαβορί και θα πρέπει να την επιβεβαίωση αν δεν θέλει να βάλει τον εαυτό του από νωρίς σε περιπέτειες. Σαφώς και έχει την ομάδα για να πάρει το τρίποντο και αυτό το δείχνουν και η δυο πρώτες αγωνιστικές που κέρδισε εύκολα και τους Προννους αλλά και τα Διλινατα. Ο Γκόνι Ρέτζι έχει δει την ομάδα του να σκοράρει αρκετά στους δυο πρώτους αγώνες, κάτι που θα ήθελε να δει και στην Ιθάκη με την Πρόοδο .

Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  -  Α.Ο.ΣΑΜΗΣ
Ίσως το ποιο ενδιαφέρων παιχνίδι για αυτή την αγωνιστική είναι αυτό που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι (15:00) του Σαββάτου στο Δακ. Αργοστολιού ανάμεσα στον πρωτοπόρο  και ανεβασμένο Παγκεφαλληνιακο και την πολύ καλή ομάδα της Σαμης .
 Οι Αργοστολιώτες έχουν κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα με δυο στα δυο και φιγουράρουν μετά από αρκετά χρονιά στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα, και εκεί σκοπεύουν να μείνουν, και μετά την ολοκλήρωση τις 3ης αγωνιστικής, νικώντας τους Σαμηκους . Πράγμα αρκετά δύσκολο αλλά το συγκρότημα του Γιώργου Βασιλάκη έχει ανεβασμένη ψυχολογία, από την νίκες ,παίζει  κάλο  ποδόσφαιρο, βασισμένο στην  καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.
 Οι Σαμηκοι έχουν και αυτή κάλο ξεκίνημα με μια νίκη και μια ισοπαλία με την Εικοσιμια παίζοντας αρκετά κάλο ποδόσφαιρο. Στόχος τις ομάδας του Θόδωρου Βουκελατου είναι το τρίποντο σε ένα  αρκετά δύσκολο αγώνα, αλλά η ομάδα  έχει ανεβασμένη ψυχολογία και δείχνει ικανή για ακόμα μία νίκη.
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/10/2013   
Α.Ο.ΦΩΚΑΤΩΝ  -  Α.Ε.Κ.
Στο γήπεδο των Κεραμείων την Κυριακή το μεσημέρι (15:00) τα Φωκατα υποδέχονται την πρωταθλήτρια  ΑΕΚ σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Τα Φωκατα  έχοντας ξεκινήσει άσχημα την σεζόν με δυο ήττες στις δυο πρώτες αγωνίστηκες θέλουν να κοντράρουν την ΑΕΚ, πράγμα δύσκολο με τους πρωταθλητές να είναι καλύτερη ομάδα με περισσότερες και ποιοτικότερες λύσεις από τα Φωκατα .
Η ομάδα του Αθηναίου θα στηριχτεί  σε αυτή την προσπάθεια στο πείσμα και την διψά των παικτών του για αντίστροφη του κλήματος. Η ΑΕΚ θέλει με την σειρά της να κάνει το τρία στα τρία εδραιώνοντας την θέσεις της στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα. Είναι φυσικά το απολυτό φαβορί για το τρίποντο που εύκολα η δύσκολα θα το επιτύχει, κάθε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί  αποτυχία για την πανίσχυρη ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου.


Α.Ο ΠΡΩΝΝΩΝ  -  Α.Ο.ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
Τέλος οι ήττες, καιρός τώρα για νίκες και βαθμούς. Αυτό υποστηρίζουν στα Διλινατα  , η οποίοι  στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δέχθηκε ισάριθμες ήττες από τον ΑΕΚ  και Α.Ο.Κ.Ι  με 0-2 και 4-0 ,αντίστοιχα. Όπως και να το κάνουμε, αντικειμενικά ήταν δύσκολο για την ομάδα Των Διλινατων   να κλέψει βαθμό με αντιπάλους τις δύο μεγάλες ομάδες του νησιού.
Ο αγώνας με τους Προννους στα Τζαννατα το μεσημέρι 15:00 της Κυριακής είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρουν το τρίποντο που έκτος από βαθμολογική ανάσα θα δόση και ψυχολογική ανάσα στην ομάδα τον Διλινατων που την χρειάζεται για την δύσκολη συνεχεία .
 Για τους Προννους που είναι στην ιδία μοίρα βαθμολογικά με τους αντίπαλους τους τα πράγματα είναι απλά , για να αποσπάσεις βαθμό ή βαθμούς πρέπει να τρέξεις και να παίξεις ποδόσφαιρο , κάτι που δεν το έχουμε δει στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Παρόλα τα προβλήματα που μπορεί να έχει η ομάδα της σκάλας η  νίκη πρέπει να  είναι ο μοναδικός της στόχος ώστε να πάρει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.
Α.Σ.ΟΜΑΛΑ  -  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

    Ένα  παιχνίδι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά είναι αυτό ανάμεσα στα Ομαλα και των Παλληξουριακο που θα πραγματοποιηθεί στο Δακ Αργοστολιού την Κυριακή το μεσημέρι 15:00. Η φυγή του προπονητή των γηπεδούχων έπεσε σαν κεραυνός εν ενεθρία για το συγκρότημα  των «βουνίσιων» ανατρέποντας τα πάντα στην ομάδα. Υπήρχαν προβλήματα και υπάρχουν ακόμα, αλλά αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να αποσυντονίσεις  την ομάδα από τους στόχους και να τις δημιουργήσει  αγωνιστικό πρόβλημα στο δύσκολο παιχνίδι με τον Παλληξουριακο.
Οι Φιλοξενούμενοι έχοντας ξεκινήσει εντυπωσιακά την χρονιά θα θελήσουν να πάρουν το τρίποντο εκμεταλλευομένη την συγκύρια που τους παρουσιάζεται. Οι Ληξουριώτες έχουν καλή ομάδα , το απέδειξαν την πρώτη αγωνιστική κερδίζοντας εύκολα τους Προννους με 4-0 .  Κάτι ανάλογο θα θελήσουν να κάνουν και με τα Ομαλα .  





ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 
Α.Ο.Κ.
Ι.
ΑΕ
ΚΕΦΑΛΛ
ΗΝΙΑΣ
ΑΟ
ΔΙΛΙΝΑ
ΤΩΝ
ΑΟ
ΕΙΚΟΣΙ
ΜΙΑΣ
ΑΟ
ΠΑΛΛΗΞ
ΟΥΡΙΑΚ
ΟΣ
ΑΟ
ΠΡΟΝΝΟ
Ι
ΑΟ
ΠΡΟΟΔΟ
Σ
ΙΘΑΚΗΣ
ΑΟ
ΣΑΜΗΣ
ΑΟ
ΦΩΚΑΤΑ
ΑΣ
ΟΜΑΛΩΝ
ΤΡΩΙΑΝ
ΑΤΩΝ
ΤΑ
ΟΜΑΛΑ
ΠΑΟ
ΠΑΓΚΕΦ
ΑΛΛΗΝΙ
ΑΚΟΣ
Α.Ο.Κ.Ι.-4-0
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-5-0
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ0-2-
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ-3-0
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ-4-0
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ2-6-
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ-1-2
ΑΟ ΣΑΜΗΣ1-1-
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ-2-3
ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ ΤΡΩΙΑΝΑΤΩΝ ΤΑ ΟΜΑΛΑ0-2-
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-
 
   Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ 
ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝίκεςΙσοπαλίεςΉττεςΥπέρΚατά
1.Α.Ο.Κ.Ι.62200102
2.ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ6220070
3.ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ6220053
4.ΑΟ ΣΑΜΗΣ4211031
5.ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ4211041
6.ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ3110040
7.ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ ΤΡΩΙΑΝΑΤΩΝ ΤΑ ΟΜΑΛΑ0100102
8.ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ0200226
9.ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ0200217
10.ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ0200206
11.ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ02002210
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ 

4η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ - ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΣάββατο02/11/1311:00
ΑΟ ΣΑΜΗΣ - ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΣάββατο02/11/1315:00
Α.Ο.Κ.Ι. - ΑΟ ΦΩΚΑΤΑΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΚυριακή03/11/1310:30
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΚυριακή03/11/1313:00
ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ ΤΡΩΙΑΝΑΤΩΝ ΤΑ ΟΜΑΛΑ - ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΚυριακή03/11/1315:30
Ρεπό: ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.