«ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ» (φωτο)


Νίκη, αλλά και πειστική εμφάνιση από τον Παγκεφαλληνιακο  σήμερα το πρωί  στο Δακ επικρατώντας της Προόδου Ιθάκης με 4 – 1 και ουσιαστικά σφράγισε το εισιτήριο για την επομένη φάση του Κυπέλλου.     

Ο «Πάγκε» πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 3', όταν ο Τούρλας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τσιντήλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Τούρλας για να γράψει το 1-0. Στο 39' ο Τούρλας, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί την αναστάτωση μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ θα γράψει το 2-0.
Η ομάδα της Ιθάκης μείωσε με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου σε 2-1 με τον Αρταβάνη.
Στην επανάληψη ο Πάγκε συνέχισε να έχει την υπεροχή και πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Κίριο στο 59' και τον Θωμά στο 81'.

Διαιτητής: Βασιλόπουλος
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: (Γ. Βασιλάκης), Ζαμπαύτης, Θωμάς, Κίριος, Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Κατσιγιώργης, Τούρλας, Κοτίνης (31' Καραντινός), Dedlala, Νουρεντίνι (71' Ζαίμη), Γιαννάτος (85' Τριανταφυλλίδης).

ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ: (Ν. Διαμαντάτος), Γ. Τσιντήλας, Κωστόπουλος, Τηλ. Τσιντήλας, Παπαδόπουλος, Μήτσουρας, Αρταβάνης, Τσίρος, Τσάμης, Βασιλάκης, Δευτεραίος, Στασινός.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.