ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΔΕ ΗΡΑΚΛΗΣ –ΑΟΚΙ 2-1

                      









Σε ένα παιχνίδι που ήταν αγγαρεία ο Ηρακλής έκανε την εκπλήξει κερδίζοντας τον προβληματικό  ΑΟΚΙ με 2-1 ,αλλά πέρασε στην επομένη φάση του κυπέλλου  έχοντας το 4-0 του πρώτου αγώνα .

Το παιχνίδι από το ξεκίνημά του δεν ήταν καλό, με τον ΑΟΚΙ να δείχνει ασύνδετος και... ανόρεκτος, ενώ ο Ηρακλής θέλησε να πιέσει και κατάφερε να προηγηθεί του μεγάλου αντίπαλου με 2-0 στο 67`  . Τα λάθη στη μεσαία γραμμή ήταν πολλά και από τις δύο ομάδες, ενώ το θέαμα ήταν κάκιστο. 
iraklis-aoki 6
Στο 13` λεπτό έγινε το σουτ από αριστερά από τον Αλέκο Πολλάτο, αλλά ήταν πολύ χλιαρό και δεν απείλησε καθόλου τον τερματοφύλακα του Ηρακλή.
Στο 30` και πάλι νέο σουτ του Αλέκου Πολλάτου θα καταλήξει και αυτή τη φορά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ηρακλή
Στο 40' κόρνερ θα δημιουργηθεί σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων, η μπάλα κοντράρισε στα σώματα των αμυντικών για να φτάσει στον Κλειτόγιαννη, ο οποίος με γυριστό σούτ από πολύ κοντά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Ηρακλή.
Στο 56`. Ρασσιάς και Διαμαντάτος θα συνεργαστούν άψογα, η μπάλα θα φτάσει στον Λεωνίδα Βανδώρο, που θα νικήσει τον Καλαφάτη για το 1-0.
Στο 67` ο Διαμαντάτος  με ωραίο πλασέ πέτυχε το 2-0 δίνοντας δίνοντας κάποιες ελπίδες στην ομάδα του.
Στο 87' σέντρα από δεξιά, ο Π. Κουμαριώτης με προβολή θα πετύχει το 2-1 που ήταν και το τελικό σκόρ.
Για άλλη μια φόρα από την ομάδα του ΑΟΚΙ έλειπαν ο Βουκελατος ,ο Λαμπροπουλος και ο Χαλιωτης , μόνο τυχαίο δεν είναι…

 ΗΡΑΚΛΗΣ: Κολυβάς, Δημητράτος, Μανέντης Σ., Μέργιανος, Ρασσιάς Γ., Ρασσιάς Σ. Βανδώρος Κ. (Μηλιαρέσης), Κορισιάνος, Βανδώρος Λ. (Σπαθής), Διαμαντάτος, Μανέντης Α.
ΑΟΚΙ: Καλαφάτης, Πολλάτος Διον., Κλειτογιάννης, Μαρκαντωνάτος, Μπενετάτος, Πλατανίτης, Δρόσος (Χρίστο), Κουμαριώτης, Λιθριώτης (Παρασκευόπουλος), Κανάκης, Πολλάτος Αλ. 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.