Εξαιρετικός ο ΑΣΚ συνέτριψε την Παραλία και φλερτάρει τον άνοδο

Την καλύτερη απάντηση εντός του αγωνιστικού χώρου έδωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά σε όλα όσα άσχημα έγιναν στον πρώτο παιχνίδι της τελικής φάσης κόντρα στην ΕΑ Παραλία.Ο ΑΣΚ μίλησε με έργα μέσα στο παρκέ – και όχι εκτός αυτού όπως έγινε με τους φιλάθλους στην Πάτρα- και πέτυχε μία εμφατική νίκη με 73-50. Μάλιστα, άνθρωποι της Παραλίας είχαν ζητήσει να υπάρχει στο γήπεδο αστυνομική δύναμη γιατί φοβόντουσαν επεισόδια, ωστόσο οι φίλαθλοι του ΑΣΚ έδειξαν το επίπεδό τους και δεν συνέβη το παραμικρό.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Μάκη Μαρκάτου ήταν εξαιρετικοί, καθώς εμφανίστηκαν παθιασμένοι για τη νίκη που θα τους κρατούσε ζωντανούς στην μάχη τους για την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑ-Η. Και την πέτυχαν και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό. Νικώντας με 23 πόντους διαφορά, υπερκαλύπτοντας και τη διαφορά της ήττας στην Πάτρα.

 

 

Το ξέσπασμα στο 3ο με το επιμέρους 24-3

Ο ΑΣΚ έκανε το ξέσπασμά του στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου. Πέτυχε ένα ασύλληπτο επιμέρους σκορ 24-3! και μετέτρεψε το 38-36 του ημιχρόνου σε 62-39 στο 30'. Απο εκεί και έπειτα, δεν κοίταξε ποτέ πίσω κάνοντας το τέταρτο δεκάλεπτο διαδικαστική υπόθεση.
Εξαιρετικοί για τον ΑΣΚ οι Καβαλλιεράτος (21 πόντοι), Γεμενετζής (20 πόντοι) και Πορτελάνος (17 πόντοι) και άξιοι συμπαραστάτες όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν.
Πλέον ο ΑΣΚ θα επιδιώξει να πετύχει την εκτός έδρας νίκη που χρειάζεται με τον ΓΥΠΑ την Τετάρτη για να κάνει το μεγάλο βήμα για την άνοδό του στην επόμενη κατηγορία.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-14, 38-36, 62-39, 73-50
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΚΑΜΗΤΣΟΣ – ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΣΚ (Μαρκάτος): Καραπέτσας, Μεγάλος, Μητρόπουλος, Βουτσινάς. Παλημέρης 4, Καλαφάτης, Γεμενετζής 20 (3), Πορτελάνος 17, Σαρρής 5, Καβαλλιεράτος 21.
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ (Κωστόπουλος): Δημόπουλος 1, Μπαρδάκης 1, Παπαγιάννης1, Κουκουλομάτης 1, Δουκάκης 18, Σταθόπουλος 10 (1), Κορτέσης 5 (1), Καραβλιτης 8, Ψυχογιόπουλος 5.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.