ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ



 Την  Κυριακή πέφτει η αυλαία των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των ΕΠΣ, με την Α.Ε. Κεφαλονιάς να ταξιδεύει στη γειτονική  Πάτρα , όπου στις 5 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει  την Αναγέννηση Πατρών .

Αν και η ομάδα της Α.Ε. Κεφαλονιάς δεν  έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και η θέση που οδηγοί  στην ενοποιημένη κατηγορία Γ΄ & Δ΄ Εθνική, έχει εξασφάλιση από την περασμένη αγωνιστική ο ΠΑΟ Βάρδας η ομάδα μας θα πάει να αποδείξει ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, και θα διεκδικήσει την νίκη απέναντι στην Αναγέννηση .
Η ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου έδηξε σε αυτό το «μίνι» πρωτάθλημα ότι το μόνο που  τις έλειπε ήταν   η εμπειρία που χρειάζεται τέτοιου είδους αγώνες, και φυσικά η «τύχη» που της γύρισε την πλάτη ειδικότερα στο πρώτο ματς με την Βάρδα στο Δακ που θα μπορούσε να είχε πάρει την νίκη , εν πάσει περιπτώσει , η πορεία  της ομάδα κρίνετε σε γενικές γραμμές αρκετά καλή.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.