Play off Α` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ :Σούπερ ντέρμπι για μία θέση



Η σειρά των  Play off  μεταφέρεται στο Δακ Αργοστολίου  την Τετάρτη 3/4/13  . Πολλές συγκινήσεις πρόσφεραν στον πρώτο ημιτελικό των Play off  οι ομάδες της  Α κατηγορία . Και αναμένεται να προσφέρουν ακόμα περισσότερες. ΑΟΚΙ και ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ  παίζουν τα ρέστα τους , ιδικά η ομάδα της Λειβαθους που με ήττα αποχαιρέτα την διεκδίκηση του τίτλου και θέλει μόνο νίκη ή στην χειρότερη ισοπαλία για να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση σε τρίτο παιχνίδι στην έδρα της. Σε αντίθεση με τον ΑΟΚΙ που με νίκη «ανοίγει πανιά» για τον τελικό. 




ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητές
1.Α.Ο.Κ.Ι.   ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Τετάρτη03/04/1316:00ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ Γ., ΣΚΑΛΤΣΗΣ Α., ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ.


ΑΟΚΙ  -  Α.Ο.ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ

Στο Δακ Αργοστολιού το μεσημέρι 16:00 της Τετάρτης ο ΑΟΚΙ θα φιλοξενήσει την ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ για την δεύτερη αγωνιστική της  ημιτελικής  σειράς των Play off .  Η ομάδα του Αργοστολίου που έκανε την μίνι «έπληξε» νικώντας εύκολα και «καθαρά» την Εικοσιμία στην έδρα της με (2-0), θα προσπαθήσει να το  επαναλάβει και στην έδρα του τελειώνοντας την σειρά και περνώντας την πρόκριση για των τελικό . Ψυχολογία έχει , σε καλή κατάσταση δείχνει να είναι , σε αντίθεση με την αντίπαλο του που δεν μπόρεσε να δείξει ,πολλά από τα καλά στοιχεία που έχει, δείχνοντας αρκετά κουρασμένη, (εδώ που τα λεμέ έχουν παίξει σε 10 μέρες 4 ματς αρκετά δύσκολα ).   Η Εικοσιμία θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο και θέλει πάση θυσία τη νίκη ή έστω την ισοπαλία για να μπορέσει να έχει ελπίδες για την ανατροπή. Αποστολή δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη, για την ομάδα του Δημήτρη Ζησιματου , που σίγουρα θα... πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Για τους γηπεδούχους τα προβλήματα εστιάζεται όχι σε απουσίας αλλά στο πιο πρόσωπο θα παρουσιάσουν στο γήπεδο . Για την Εικοσιμια  τα πρόβλημα  ακούνε στα ονόματα του Αντ. Κορσιάνος, και Σπ. Κονόμη  που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και θα κριθούν την τελευταία στιγμή.
Προγνώστηκα : Σαφές προβάδισμα για τους Αργοστολιώτες , έχουν καλύτερη αγωνιστική εικόνα από την αντίπαλο τους , έδειξαν πιο φρέσκοι και περισσότερο αποφασισμένη για την πρόκριση.(1).     
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.