Στη μάχη του κυπέλλου ερασιτεχνών o "ΠΑΓΚΕ"






Ξεκινάει αύριο η 1η αγωνιστική για το Κύπελλο Ερασιτεχνών 2012-13 με τον κυπελλούχο του νησιού μας ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ να αντιμετωπίζει σε νοκ άουτ παιχνίδι  αύριο στις12:00 στο Δακ Αργοστολιού τον φετινό κυπελλούχο Αχαΐας Ατρόμητο Λαππας.
Η ομάδα της Αχαΐας τερμάτισε δεύτερη  στον 6ο όμιλο της Δ` Εθνικής και από την νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην νέα Γ` Εθνική, όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για μια δυνατή και με πολλές αρετές ομάδα και η αποστολή του Παγκεφαλληνιακου θα είναι αρκετά δύσκολη.
Ο Παγκεφαλληνιακος μπορεί να μην έχει τις μονάδες αλλά και την εμπειρία των παιχτών του Λαππα αλλά θα προσπαθήσει να σταθεί και γιατί όχι να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα δύσκολη αποστολή ομολογουμένως για την ομάδα μας.  Ο κ. Νικος Βουτσινας δεν αντιμετωπίζει  κάποιο  πρόβλημα και το μόνο που φοβάται είναι το μεγάλο διάστημα  αγωνιστική απραξία των παιχτών του. Για την ομάδα της Αχαΐας τα πράγματα είναι αρκετά καλά , δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών   με τον κ. Χ . Καραπίτσος να έχει τους πάντες ς έτοιμους και το μόνο που των προβληματίζει να είναι το ταξίδι και η κούραση που μπορεί να έχουν οι ποδοσφαιριστές του .
σοβαρό
Των αγώνα θα διευθύνουν οι: κ. Παν. Κέκελος με βοηθούς τους. Τσίκνα Ελ. και Κακατσίδη Γρηγ. από την (Αιτωλοακαρνανία).
Για  το υποτιμητικό σχόλιο που σας παρουσιάσαμε από την ιστοσελίδα pelop.gr   την γνώμη μας την διαβάσατε απλώς θα προσθέσουμε ότι ο ΠΑΓΚΕΦΑΛΙΝΙΑΚΟΣ  ιδρύθηκε το 1923 για όσους τυχών δεν γνωρίζουν ...
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.