Πρώτη αθλητική ημερίδα κλασσικού αθλητισμού από το Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς


Η πρώτη αθλητική ημερίδα κλασσικού αθλητισμού και ο τρίτος Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου είναι πλέον γεγονός, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους και στις δύο εκδηλώσεις γνώση, χαρά και ψυχαγωγία. Ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς ευχαριστεί την οργανωτική επιτροπή του Βαλλιάνειου αγώνα και την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ για την αποδοχή της
πρότασης συνδιοργάνωσης της αθλητικής ημερίδας, η οποία κατά γενική ομολογία ήταν πλούσια σε ενημέρωση και σίγουρα άφησε τη διάθεση για επανάληψη μελλοντικά. Συζητήθηκαν και απαντήθηκαν απλά θέματα γενικής φύσεως που αφορούν τον αθλητισμό από τον κ.Φωκά Νικηφόρο και κ.Παρίση Κουλουμπή και μέτρα πρόληψης σε περίπτωσης κάποιου περιστατικού από τον υπαρχηγό των Σαμαρειτών κ.Κουνάδη Στέφανο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν η κ.Κόκλα από τον Σύλλογο Πάρκου Αγιάς, η Παγκόσμια πρωταθλήτρια κ.Ευγενία Μπεκατώρου  και ο κ.Παππούλιας, μαραθωνοδρόμος με ειδικές ανάγκες ενώ ο καταξιωμένος αθλητής κ.Σταματόπουλος Γιάννης κέρδισε το ακροατήριο με την απλότητα του και μοιράστηκε μαζί του κάποια προσωπικά μυστικά. Μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία και έγινε αμέσως δεκτή να γίνει μέλος του Συλλόγου τόσο ο ίδιος όσο και ο   συναθλητής και φίλος κ.Νίκος  Ροδόπουλος. Επίσης έγινε ενημέρωση από τον πολιτιστικό σύλλογο Βαλεριάνου για τον αγώνα 17χιλ. που ετοιμάζουν την 1η Σεπτεμβρίου τιμώντας τον Κεφαλλονίτη θαλασσοπόρο Juan de Fuca ή αλλιώς Ιωάννη Φωκά. Τέλος προβλήθηκε ένα βίντεο αφιέρωμα στη 1ης Γύρα Κεφαλονιάς που έγινε τον Οκτώβριο χάρη στην παραχώρηση φωτογραφικού υλικού, κυρίως από  την κ.Αριστέα Χαριτάτου και το kefalonias.gr καθώς και από τον κ.Γερ.Μοσχόπουλο και το inkefalonia τους οποίους και υπερευχαριστούμε όπως και την κ.Ερατώ Κουστουμπάρδη για την επεξεργασία και δημιουργία αυτού του βιντέου.
      Ο Σύλλογος συγχαίρει όλους τους εμπλεκόμενους στην επιτυχή διοργάνωση του  3ου  Βαλλιάνειου αγώνα δρόμου, ο οποίος, σύμφωνα με τα μέλη του συλλόγου, ήταν ο καλύτερος που έχει γίνει στο Αργοστόλι τα τρία αυτά χρόνια. Η οργανωτική επιτροπή φρόντισε να καλύψει κάποια μικρά κενά των πρώτων αγώνων και παρουσίασε πραγματικά έναν ποιοτικό αγώνα όπου δεν έλλειψε τίποτα. Βράβευση αθλητών από την Κεφαλονιά με Πανελλήνιες διακρίσεις, ηλεκτρονική παρακολούθηση των αποτελεσμάτων , χορός από μαζορέτες και επίδειξη ζούμπα, ζεστός καφές, χυμός, νερό και γλυκό στον τερματισμό, ρεκόρ συμμετεχόντων  και συμμετοχές από άλλα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό είναι κάποια από τα στοιχεία που έκαναν την διαφορά φέτος. Ιδιαίτερα η ηλεκτρονική παρακολούθηση των αποτελεσμάτων έδωσε τη λύση στο δύσκολο έργο της έκδοσης αυτών και οι παράλληλες εκδηλώσεις και ο μπουφές γέμισαν το κενό του χρόνου εως τις απονομές. Αν δεν τα χάλαγε ο καιρός υπήρχαν και μπασκέτες για τα μικρά παιδιά και επίδειξη άρσης βαρών από την ομάδα Πάλης Κεφαλονιάς. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αψήφησαν τον καιρό και πήραν μέρος στον αγώνα και σε όσους έκαναν επιτυχημένη  αυτή τη μεγάλη και απαιτητική διοργάνωση και ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες μελλοντικά.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.