Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ



Αλγεινή εντύπωση έκανε η χθεσινή απόφαση από τον παρατηρητή του αγώνα ΑΕΚ –ΑΟΚΙ να μην  επιτρέψει στα Μ.Μ.Ε. να καλύψουν τον αγώνα μέσα από των αγωνιστικό χώρο.

To kefalonia sports news  συντάσσεται με τους ανθρώπους  που δικαιολογημένα διαμαρτύρονται και συμφωνεί με το κείμενο που αναρτήθηκε από το sportsthea   κλικ εδω http://sportsthea.blogspot.gr/2013/04/blog-post_15.html#more όπως και με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας inkefalonia.gr

Περί απομάκρυνσης των εκπροσώπων Τύπου από τον αγωνιστικό χώρο
Χαρακτηριστικά αναφέραμε ότι
Άσχημη εντύπωση προκάλεσε η «εντολή» που δόθηκε να φύγουν οι εκπρόσωποι του Τύπου από την συνήθη θέση από την οποία καλύπτουν τους αγώνες στο ΔΑΚ Αργοστολίου (στο ταρτάν του στίβου δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο) και να επιλέξουν ή να κάτσουν πίσω από τα δύο τέρματα ή να μεταφερθούν στην... εξέδρα!
Η κίνηση αυτή ήταν εντελώς λάθος και προκαλεί πολλά ερωτηματικά! Πρώτον διότι κανείς εκπρόσωπος Τύπου δεν έχει δώσει στο παρελθόν «δικαιώματα» ή έχει δημιουργήσει το παραμικρό σε παίκτες ή προπονητές που να δικαιολογεί την απόφαση αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Δεύτερον οι εκπρόσωποι Τύπου δεν είναι μόνο φωτορεπόρτερ για να «κατασκηνώσουν» πίσω από τα δύο τέρματα για να απαθανατήσουν όμορφες φωτογραφίες. Οι εκπρόσωποι Τύπου είναι και ρεπόρτερ και πρέπει να βρίσκονται σε σημείο που να τους επιτρέπει να έχουν οπτικό πεδίο και στις δύο περιοχές, ώστε να είναι σε θέση να γράψουν αναλυτικά για το παιχνίδι και τις αμφισβητούμενες φάσεις αυτού.
Τρίτον, οι εκπρόσωποι Τύπου δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν μαζί τους «τηλεφακούς» που κοστίζουν και μερικές χιλιάδες ευρώ, για να μπορούν και από... χιλιόμετρα (από τη στιγμή που δεν τους επιτρέπεται να βρίσκονται κοντά στον αγωνιστικό χώρο) να τραβούν και να παρουσιάζουν καλές φωτογραφίες.
Για να μην δημιουργηθεί, άσχημο κλίμα με το ξεκίνημα του πρώτου τελικού του πρωταθλήματος, οι εκπρόσωποι Τύπου σεβάστηκαν την «εντολή» και παρακολούθησαν το παιχνίδι από την εξέδρα. Απαιτούν ωστόσο τον ίδιο σεβασμό και από αυτούς που κόπτονται για το καλό του Κεφαλλονίτικου ποδοσφαίρου.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.