ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ : ΜΕ ΗΛΕΙΑ ΕΝΤΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ




Από την Κεφαλονιά  θα ξεκινήσει ο Πρωταθλητής μας  την προσπαθεί του για να  διεκδικήσει  την άνοδο του στην νέα  Γ' Εθνική . Ο  πρωταθλητή μας θα ξεκινάει με εντός έδρας παιχνίδι με τον
πρωταθλητή της ΕΠΣ Ηλείας  .
Αναλυτικά:
12/5 Κεφαλλονιά/Ιθάκη - Ηλεία. 
           Αχαΐα - Ζάκυνθος,
15/5: Ζάκυνθος - Κεφαλλονιά/Ιθάκη ,
           Ηλεία - Αχαΐα.
19/5: Κεφαλλονιά/Ιθάκη - Αχαΐα
            Ζάκυνθος - Ηλεία.
22/5: Ηλεία - Κεφαλλονιά/Ιθάκη.
          Ζάκυνθος - Αχαΐα,
26/5: Κεφαλλονιά/Ιθάκη - Ζάκυνθος,
           Αχαΐα - Ηλεία.
2/6: Αχαΐα - Κεφαλλονιά/Ιθάκη
        Ηλεία - Ζάκυνθος

 ευχές για δυνατά ματς
Κατά την κλήρωση των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική δεν προέκυψαν προβλήματα, ενώ η επιτροπή Δ’ Εθνικής έδωσε και ειδήσεις.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Μιχάλης Τζανόπουλος επισήμανε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής κάνει κινήσεις προκειμένου το πρωτάθλημα της νέας Γ’ Εθνικής να έχει οικονομική στήριξη. Ηδη έχει κάνει σχετικές επαφές με παράγοντες της Πολιτείας και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη κάτι ανακοινώσιμο.
Παράλληλα, ενημέρωσε τα σωματεία πως η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος θα είναι έτοιμη είτε πριν από τα μπαράζ, ή την πρώτη εβδομάδα διεξαγωγής τους. Στόχος είναι να ενημερωθούν οι ομάδες έγκαιρα για τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις που θα έχει η νέα Γ’ Εθνική και να προσαρμοστούν ανάλογα.  Παράλληλα, επισημάνθηκε πως και η ΚΕΔ βρίσκεται σε εγρήγορση, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στη διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ.
Στόχος της Ομοσπονδίας είναι η αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και η εξυγίανσή του, όπως τονίστηκε τόσο από τον Μιχάλη Τζανόπουλο, όσο και από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ και εκ των εμπνευστών του πλάνου αναδιάρθρωσης, Γιάννη Παπακωνσταντίνου.
«Ξεκινάει και επίσημα η διαδικασία αναδιάρθρωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, ωστόσο όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν χωράνε στην Ελλάδα τρεις επαγγελματικές κατηγορίες. Κάποιοι θα ίσως δυσαρεστηθούν με την εξέλιξη αυτή. Όμως πρόθεση της ΕΠΟ είναι να εκπροσωπείται κάθε περιφέρεια της Ελλάδας σε αυτή τη νέα κατηγορία. Χρειάζεται υπομονή, καθώς τη νέα χρονιά το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και σκληρό, καθώς από 96 ομάδες θα μείνουν 64. Την επόμενη χρονιά θα μπει και αδειοδότηση στις ομάδες που θα ανέβουν στη Football League, προκειμένου να αναβαθμιστεί το πρωτάθλημα, ενώ θέλουμε θα θέσουμε βάσεις σε ευρωπαϊκά πρότυπα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, Δημήτρης Κουτρουμάνος και Στέλιος Μπρατσόλης, ζήτησαν από τα σωματεία να μην επιτρέψουν πράξης βίας, ενώ ευχήθηκαν να γίνουν καλοί και δυνατοί αγώνες σε αθλητικά πλαίσια, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν πάνω απ’ όλα υγεία.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.