Α-Ο-Κ-ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑ ΦΙΛΙΜΑ



Και εκεί που έχεις ξεγραμμένο τον ΑΟΚΙ βάση πάντα της αποδόσεις του στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και κυπέλλου, να που σου ανατρέπει τα πάντα όταν μπαίνει  στα πλεί οφ, σαν να ξυπνά , σαν να αφηνιάζετε , δεν ξέρω, το μόνο που ξέρω είναι ότι και φέτος όπως και πέρση έκανε την «ζημία» κέρδισε  εύκολα και καθαρά την Εικοσιμία εκτός έδρας με (0-2) κάνοντας την ανατροπή , και  βάζοντας της βάσης για να βρεθεί αυτός στον τελικό .

 Ο αγώνας ήταν αρκετά καλός με τους Αργοστολιώτες να μπαίνουν αρκετά  δυνατά στο ματς, αιφνιδιάζοντας τους αντίπαλους τους που για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξαν αρκετά νευρική και σε κάποια σημεία του αγώνα κουρασμένη.
Αρκετά καλό ξεκίνημα για τον ΑΟΚΙ με γρήγορη κίνηση από τα άκρα, και αρκετό πρεσινγκ στο χώρο του κέντρου, που του έδωσε περισσότερο χώρο και υποδέχτηκε τη μπάλα με μεγαλύτερη συχνότητα. Επιθετικά η ομάδα του Τογια  έδειξε αποτελεσματικότητα με τους   Α.Πολλατο και Γ. Βουκελατο να είναι σε καλή μέρα. Στο κέντρο να δεσπόζει  ο Θ.  Μπαζαρολγου, με αυτούς του τρεις να είναι αρκετά καλοί και με τους Κομητα και Λαμπροπουλο  να τους ακολουθούν ο ΑΟΚΙ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο κερδίζοντας κατά κράτος τον αντίπαλο του , που για ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπόρεσε  να συνδυαστεί «πουλώντας» με μεγάλη ευκολία  την μπάλα.  Ο Ζησιματος δεν μπόρεσε να βρει την λύση στο «σταυρόλεξο» που του έβαλε ο πολύπειρος και «μπαρουτοκαπνισμένος» σε τέτοια ματς  Τογιας αν και στο δεύτερο μέρος η Εικοσιμια  είχε κάποιες καλές ευκαιρίες ωστόσο δεν μπόρεσε να  αποφύγει την ήττα που την φέρνει  σε δύσκολη θέση για την συνέχεια.     
Ο ΑΟΚΙ προηγήθηκε στο 27' όταν έπειτα από κόρνερ που κέρδισε ο Βουκελάτος, ο Μπαζάρογλου το εκτέλεσε πλασαριστά στον Σπανό ο τελευταίος κάνει σέντρα, η μπάλα (μετά και από την παρέμβαση του Καραϊσκου βρίσκει στο δοκάρι) και στην επιστροφή της ο Κόμητας με σουτ μέσα από την περιοχή ανοίγει το σκορ για την ομάδα του. Την ευκαιρία για  να φέρει το ματς στα ίσια για  την Εικοσιμια θα απολέσει ο Μπουση στο 59` όταν από πλεονεκτική θέση θα σουτάρει ελάχιστα αυοτ. Και ήρθε στο 66' το γκολ του Αλέκου Πολλάτου, (μετά από εξαιρετική πάσα στην πλάτη της άμυνας από τον Βουκελάτο) για να δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα στον ΑΟΚΙ για την είσοδο στον τελικό όπου περιμένει η ΑΕΚ.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ:(Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Βολτέρας (46' Κονόμης), Κουμαριώτης, Μινέτος Γ., Κουλάκης, Αποστολάτος (69' Αντωνάτος), Μπούσι, Ντουκάϊ, Γερασιμάτος, Κορσιάνος Αντ. (80' Τσιγαρίδας), Στεφανάτος.
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τόγιας), Αγκούσι, Πολλάτος Δημ., Κλειτογιάννης, Αλεξανδράτος, Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος, Σπανός , Κόμητας, Βουκελάτος (90' Ζαμπαύτης), Μπαζάρογλου (85' Μοντεσάντος), Πολλάτος Αλ.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.