Νίκη με την υπογραφή (ΑΣΚ – Ροϊτικα 60-51)

Με τέτοιο... Τζόρνταν ο ΑΣΚ δεν χάνει! Και πραγματικά με τον Ιορδάνη Γεμενετζή (τον «Τζόρνταν» όπως τον αποκαλούν φίλοι και συμπαίκτες στην ομάδα) «ζεστό», ο Αθλητικός Σύλλογος
Κεφαλονιά κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ροίτικων στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» και να φτάσει σε μία υπερπολύτιμη νίκη με 60-51 που του δίνει δικαίωμα παραμονής στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας της δεύτερης φάσης της Β' ΕΣΚΑ-Η.

Και είναι ευχάριστο να βλέπεις έναν παίκτη, στον οποίο ο ΑΣΚ στηρίζει πολλά, να αφυπνίζεται στην κατάλληλη χρονική στιγμή και να κάνει δεύτερο συνεχόμενο σπουδαίο παιχνίδι, τελειώνοντας τούτη τη φορά με 20 πόντους και 4 τρίποντα! Και δεν ήταν μόνο αυτό, ο Γεμενετζής σκόραρε σε καθοριστικά για την εξέλιξη της αναμέτρησης σημεία, καθώς με 7 δικούς του πόντους, η ομάδα της Κεφαλονιάς έκανε την αντεπίθεσή της και μετέτρεψε το 39-37 σε 46-39 σκορ με το οποίο έκλεισε η τρίτη περίοδος.
Ο ΑΣΚ, βέβαια μπορεί να μην έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στη σεζόν, ωστόσο στάθηκε στην ουσία και η ουσία ήταν να φτάσει στη νίκη. Αλλωστε, όλοι οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Μάκης Μαρκάτος, είχαν την θέληση για να φτάσουν στην τελική επικράτηση και βοήθησαν ο καθένας από την πλευρά του, είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο.
Διαιτητές: Σοφιανόπουλος – Κωνσταντινίδου
Δεκάλεπτα: 14-13, 30-25, 46-39,60-51
ΑΣΚ (Μάκης Μαρκάτος): Βαλλιανάτος 12, Κρητικός 2, Βουτσινάς 4, Παλημέρης, Γεμενετζής 20 (4), Πορτελάνος 8 (1), Σαρρής 2, Μητρόπουλος 4, Καβαλλιεράτος 8.
ΡΟΪΤΙΚΑ (Τσεμπερλίδης): Κουτρούλης 11 (1), Βασιλείου, Αδαμόπουλος 4, Νικολόπουλος 6, Αλεξανδρόπουλος 18 (4), Παπακυριάκης, Πολίτης 12.
Παρακάτω φωτογραφίες
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.